Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Περιμένουν για Σαντάνα...

Περιμένουν για Σαντάνα...
Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011 - 18:09

Αναμφίβολα πρόκειται για παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά. Φυσικά είναι λίγο ακριβώς αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις ο σοφός λαός έχει δίκιο. Ό,τι πληρώσεις, παίρνεις.

Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Μάριο Σαντάνα ο οποίος θα αποτελέσει ουσιαστικά παρελθόν από την Φιορεντίνα μετά το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος.

Άλλωστε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Φιορεντίνα, Πανταλέο Κορβίνο ήταν σαφής στην συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό LADY. Τα όσα είπε επιβεβαίωσαν ότι ο Μάριο Σαντάνα δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στους «Βιόλα» επισημαίνοντας ότι: «Προσπαθήσαμε να τον κρατήσουμε αλλά ήταν αδύνατον να φτάσουμε σε συμφωνία. Ο Μάριο θέλει άλλα πράγματα για την καριέρα του και γι αυτό φεύγει.»

Ο Αργεντινός γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και περιμένει το σύνθημα προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις. Ωστόσο έπειτα από την επικοινωνία που υπήρξε με τον μάνατζερ του παίκτη αποφασίστηκε να τηρηθεί στάση αναμονής ούτως ώστε να καταλήξουν στις προτεραιότητες.

Σίγουρα πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή εκπληκτικό, ελεύθερο αλλά καθόλου φθηνό. Γι’ αυτό γίνεται η προσπάθεια να βρεθεί ένα πεδίο επικοινωνίας στο οικονομικό κομμάτι που θα ικανοποιεί τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Ελβετικές λύσεις!

Ελβετικές λύσεις!

Μία λίστα με προτάσεις για παίκτες από το ελβετικό πρωτάθλημα έφτασε στον Ολυμπιακό.

«Περιμένουμε τη συνάντηση»

«Περιμένουμε τη συνάντηση»

Ο εκπρόσωπος του Πιζάρο, ο δικηγόρος Τζιουζέπε Μπότσο αποκάλυψε στον ΓΑΥΡΟ ότι θα γίνει συνάντηση για τον παίκτη.