Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μοιράζει γκολ!

Μοιράζει γκολ!
Κυριακή, 22 Μαΐου 2011 - 03:01

Πλήρης αγωνιστική δράση απόψε στο Σαμπιονά με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς να βρίσκεται στη Γαλλία και να τσεκάρει μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού.

Το ενδιαφέρον των Πειραιωτών, με βάση τις προτάσεις που έχουν γίνει στους Πειραιώτες επικεντρωνόταν σε δυο ματς. Το ένα ήταν αυτό ανάμεσα στη Σοσό και τη Σεντάν, ενώ το άλλο αυτό της Λιόν που φιλοξένησε την Καέν.

Από τους παίκτες που τα ονόματά τους «παίζουν» για τον Θρύλο είναι του Μάρβιν Μάρτιν, του 23χρονου μέσου της Σοσό που στη νίκη της ομάδας του με 2-1 συμμετείχε στο 1-0, δίνοντας την ασίστ και φτάνοντας τις 19 στο πρωτάθλημα, στη συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία. Βασικός έπαιξε και ο συμπαίκτης του ο Ντραμέ, του οποίου το όνομα επίσης έχει γραφτεί.

Παράλληλα διεξαγόταν και η αναμέτρηση της Λιόν με την Καέν (0-0). Εκεί οι… γνωστοί Ντελγκάδο και Κάλστρομ αγωνίστηκαν στο αρχικό σχήμα της ομάδας της ομάδας του Κλοντ Πιελ.

Ο Αργεντινός αντικαταστάθηκε από τον Λακαζέτ στο 88’. Στο αρχικό σχήμα της ομάδας του αγωνίστηκε και ο Χαμουμά, ο 24χρονος ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας που έχει προταθεί.

Αναφορικά με τον Κάρλος Σάντσες, έπαιξε και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης της Βαλενσιέν που απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία από τη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ (2-2).

Διαβάστε επίσης

Ζεστοί για Πιζάρο

Ζεστοί για Πιζάρο

Την ώρα που στη Ρόμα το κλίμα για τον Νταβίντ Πιζάρο είναι ψυχρό, το ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό παραμένει «θερμό»...

«Μάχη» για Βαλντέζ

«Μάχη» για Βαλντέζ

Μάχη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Σεβίλλη αναμένεται να γίνει για την απόκτηση του Νέλσον Βαλντέζ.