Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σισοκό!

Σισοκό!
Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011 - 18:42

Ο Ολυμπιακός αυτή την περίοδο, σκοπεύοντας στην ενίσχυση της ομάδας, χτυπάει παντού! Σε πάρα πολλά μέτωπα. Ένα από αυτά είναι στην Ιταλία και αφορά στον μέσο της Γιουβέντους Σισοκό.

Όπως αποκαλύπτουν τα RED FILES του «ΓΑΥΡΟΥ» σχετικά με τον 26χρονο ανασταλτικό μέσο της «κυρίας», σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, ο Μαθία πήγε και ζήτησε το 50% του ποδοσφαιριστή από τη Γιουβέντους, δηλαδή μεταγραφή με τη μέθοδο της συνιδιοκτησίας.

Ο Μοχάμεντ Σισοκό, γεννημένος στη Γαλλία με καταγωγή από το Μάλι, πριν από τους «μπιανκονέρι» έχει αγωνιστεί περάσει από Οσέρ, Βαλένθια και Λίβερπουλ, κάτι που όπως αναφέρει η στήλη σημαίνει ότι τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού ξέρει τα κατατόπια της περίπτωσης, αφού ο παίκτης έχει πάρει μεταγραφή από τις δύο παλιές ομάδες του Ισπανού, από τις «νυχτερίδες» στους «κόκκινους».

Η πρώτη αίσθηση που έδωσε ο ίδιος είναι ότι η Ελλάδα δεν είναι η πρώτη του επιλογή, ενώ και το συμβόλαιό του είναι πολύ μεγάλο, ωστόσο η Γιούβε είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει, όπως επισημαίνεται στα RED FILES.

Διαβάστε επίσης

Προκρίσεις... λάτιν χρώματος

Προκρίσεις... λάτιν χρώματος

Ο Θρύλος επιστρέφει στο Champions League, όπου ανήκει και ο «ΓΑΥΡΟΣ» αναλύει σχετικά με το λάτιν… χρώμα των τελευταίων προκρίσεων.

Δυσκολίες...

Δυσκολίες...

Το μέλλον του Πιζάρο συνεχίζει να απασχολει τον ιταλικό Τύπο που τον εμφανίζει αρνητικό για την προοπτική της Ελλάδας...