Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προκρίσεις... λάτιν χρώματος

Προκρίσεις... λάτιν χρώματος
Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011 - 21:08

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη, το Champions League, είναι έτοιμη να φιλοξενήσει και πάλι τον Θρύλο. Ο «ΓΑΥΡΟΣ» θυμάται τις τελευταίες προκρίσεις και εξηγεί γιατί είχαν… λάτιν χρώμα.

Με αφορμή τα πολλά ονόματα από τη Λατινική Αμερική που βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για την ενίσχυσή του ενόψει της νέας σεζόν, οι ΜΕΓΕΘΥΝΣΕΙΣ του Κώστα Νικολακόπουλου θυμίζουν πως οι λάτιν είχαν κάνει τη διαφορά στο παρελθόν.

Τη σεζόν 2007-2008, με τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της πρόκρισης του Ολυμπιακού στους «16» της διοργάνωσης. Γκολ με τη Λάτσιο (εντός και εκτός έδρας), γκολ στη Μαδρίτη και πάει λέγοντας.

Μαζί του και οι Λεντέσμα και Ζούλιο Σέζαρ (είχε σκοράρει στη Μαδρίτη, μαζί με τον «Λούτσι») βοήθησαν τα μέγιστα ώστε ο Ολυμπιακός να περάσει τη φάση των ομίλων και να συνεχίσει.

Και τη σεζόν 2009-2010, όμως, με τον Θρύλο να δίνει και πάλι το παρών στους «16» οι Βραζιλιάνοι Ντουντού, Λεονάρντο και Ντιόγκο ήταν από τους βασικούς συντελεστές. Αξέχαστο έχει μείνει το γκολ του δεύτερου κόντρα στην Άρσεναλ (νίκη 1-0), στο Καραϊσκάκη, μετά από εκείνη την απίστευτη κούρσα!

Δείτε τα χαρακτηριστικά βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Σισοκό!

Σισοκό!

Ο Ολυμπιακός ζήτησε το 50% του παικταρά Μοχάμεντ Σισοκό από τη Γιουβέντους.

Δυσκολίες...

Δυσκολίες...

Το μέλλον του Πιζάρο συνεχίζει να απασχολει τον ιταλικό Τύπο που τον εμφανίζει αρνητικό για την προοπτική της Ελλάδας...