Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο κόσμος θέλει Τζαβέλλα!

Ο κόσμος θέλει Τζαβέλλα!
Σάββατο, 28 Μαΐου 2011 - 20:28

Μία από τις θέσεις που θέλει ενίσχυση είναι αυτή του αριστερού μπακ. Το gavros.gr διενήργησε ψηφοφορία και ο κόσμος του Θρύλου έδειξε ξεκάθαρα την προτίμησή του η οποία δεν είναι άλλη από τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Ο Έλληνας αμυντικός ψηφίστηκε στην δημοσκόπηση του gavros.gr ως ο καταλληλότερος για να καλύψει την θέση και μάλιστα με διαφορά από τον δεύτερο. Συγκεκριμένα στην δημοσκόπηση που υπήρχε για αρκετές μέρες στο gavros.gr η ερώτηση ήταν ξεκάθαρη. Και η απάντηση επίσης.

«Ποιον θέλετε για αριστερό μπακ;», ήταν το ερώτημα και οι αναγνώστες είχαν να επιλέξουν μεταξύ του Γιώργου Τζαβέλλα, του Ραούλ Μπράβο, του Ιβάν Μαρκάνο, του Λεονάρντο και του… άλλου.

Τότε δεν είχε έρθει στην επιφάνεια το θέμα με τον Ντιντάκ γι’ αυτό και δεν υπήρχε ως πιθανή απάντηση στην ψηφοφορία. Ο κόσμος λοιπόν έδειξε ξεκάθαρα την προτίμησή του στον Τζαβέλλα ο οποίος συγκέντρωσε το 49% των ψήφων κάτι που αντιστοιχεί σε 7.169 ψήφους. Δεύτερος ψηφίστηκε ο άλλος με 3.015 ψήφους ήτοι 20%, ακολούθησε ο Μαρκάνο με 14%, ο Μπράβο με 13% και τέλος ο Λεονάρντο με 4%.

Στην δημοσκόπηση ψήφισαν συνολικά 14.711 άνθρωποι ένα πολύ ικανοποιητικό δείγμα που δείχνει την προτίμηση του κόσμου στον Έλληνα διεθνή.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ (7.169) 49%
ΑΛΛΟΣ (3.015) 20%
ΜΑΡΚΑΝΟ (2.081) 14%
ΜΠΡΑΒΟ (1.899) 13%
ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ (547) 4%

Διαβάστε επίσης

Άρνηση Ντοναντέλ

Άρνηση Ντοναντέλ

Ο ιταλικός Τύπος παρουσιάζει αρνητικό τον Μάρκο Ντοναντέλ στην προοπτική του Ολυμπιακού.