Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στηρίζουμε όπως μπορούμε»

«Στηρίζουμε όπως μπορούμε»
Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011 - 01:52

Ακόμα ένας αγώνας πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του «Μαραθώνιου Αγάπης» που διοργανώνει ο ΠΣΑΠ. Ο Σύνδεσμος των ποδοσφαιριστών με επικεφαλής τον Στέλιο Γιαννακόπουλο διοργανώνει αυτόν τον Μαραθώνιο για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η επίλεκτη ομάδα του ΠΣΑΠ αντιμετώπισε ομάδα παλαιμάχων των Σερρών της οποίας επικράτησε με 5-4. Τα γκολ της ομάδας του ΠΣΑΠ πέτυχαν οι Τζόρτζεβιτς (2), Σαραβάκος (2) και Γιαννακόπουλος. Φυσικά λίγη σημασία έχει το σκορ και το αγωνιστικό κομμάτι αφού όλο το εγχείρημα γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ονόματα τόσο του Θρύλου όσο και γενικότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου έδωσαν το «παρών» στο ματς. Αναλυτικά στην πράξη αγάπης αυτή παραβρέθηκαν οι: Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Νίκος Σαργκάνης, Ηλίας Ατματζίδης, Νίκος Βαμβακούλας, Νίκος Γκουλής, Γιώργος Κοκολάκης, Δημήτρης Μαυρογενίδης, Στέλιος Μανωλάς, Γιώργος Καραϊσαρίδης, Γιάννης Ξανθόπουλος, Θοδωρής Ζαγοράκης, Στραν Τσέροβιτς, Γρηγόρης Γεωργάτος, Βασίλης Μπορμπόκης, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Νίκος Κυζερίδης, Δημήτρης Σαραβάκος.

Μετά τον αγώνα το gavros.gr μίλησε με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς για την πρωτοβουλία που έχει αναλάβει ο ΠΣΑΠ. Ο «θρύλος» του Ολυμπιακού τόνισε ότι είναι μία πολύ όμορφη προσπάθεια και πως από την πλευρά τους την στηρίζουν όπως μπορούν.

"Είναι μία πολύ ωραία προσπάθεια. Ήταν ένα πολύ καλό φιλικό. Σημασία δεν έχει το σκορ, σημασία έχει ότι γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό. Αρκετός κόσμος έδωσε το «παρών» και στήριξαν από την πλευρά τους όπως κάνουμε και εμείς. Ο σκοπός είναι γνωστός. Φιλανθρωπικός και αυτό είναι που μας ενδιαφέρει", δήλωσε στο gavros.gr ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Στο gavros.gr μίλησε και ένας ακόμα παλαίμαχος του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Μαυρογενίδης. "Είναι μία πολύ σοβαρή και καλή προσπάθεια που γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό. Αυτό μόνο φτάνει. Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί μαζεύτηκε και αρκετός κόσμος να παρακολουθήσει τον αγώνα στηρίζοντας και εκείνος από την πελυρά του", δήλωσε στο gavros.gr o Μαυρογενίδης.

*Ήδη έχουν προγραμματιστεί οι επόμενοι 12 αγώνες της ομάδας του ΠΣΑΠ για τον “Μαραθώνιο Αγάπης”, για το διάστημα από τον Ιούνιο έως και τον Οκτώβριο.

Διαβάστε επίσης

«Το βήμα παραπάνω»

«Το βήμα παραπάνω»

Ο «Ντίμι» Κωνσταντόπουλος μίλησε στον «ΓΑΥΡΟ» για την προοπτική μεταγραφής του στον Θρύλο!