Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός είμαστε!

Ολυμπιακός είμαστε!
Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012 - 10:44

Φαίνεται πως κάποιοι βλέποντας τον Ολυμπιακό τελευταία να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και να «τελειώνει» τον έναν αντίπαλο μετά τον άλλον σε Ελλάδα και Ευρώπη, θέλουν να του βάλουν... τρικλοποδιά με άλλους τρόπους. Η μπάλα όμως παίζεται εντός αγωνιστικών χώρων και εκεί Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι είναι καλύτερος.

Αυτό δηλαδή που θα κάνει και την προσεχή Κυριακή στις 17:15, όποτε ο Θρύλος αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ και κόντρα σε όποιους προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα «περίεργο» με εξωαγωνιστικούς λόγους, ο Ολυμπιακός πάει για το «διπλό» στην Κρήτη και θα το πάρει. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση και το μόνο που σκέφτονται είναι οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Δεν θα περάσει ο αποπροσανατολισμός κάποιων, οι οποίοι προσπαθούν να «παίξουν» μπάλα εκτός αγωνιστικών χώρων και ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει την αντεπίθεσή του για τη βαθμολογική ανατροπή στο πρωτάθλημα και σύντομα να βρεθεί στη φυσική του θέση, που είναι φυσικά η κορυφή.

Διαβάστε επίσης

Παίρνουν παντού κιάλια!

Παίρνουν παντού κιάλια!

Τους είναι οδυνηρό, αλλά βλέπουν παντού τον Θρύλο με κιάλια, αφού και στο ranking της Euroclubindex η διαφορά είναι χαώδης!