Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καταξίωση στην Ευρώπη!

Καταξίωση στην Ευρώπη!
Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012 - 04:56

Ο εκπρόσωπος της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός στο ΕCA (European Club Association), Θεόδωρος Γιαννίκος, εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Νομικός Σύμβουλος της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, θα συμμετέχει στο 11μελές Δ.Σ. στο οποίο προεδρεύει ο Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε (Πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου) ενώ αντιπρόεδροι είναι οι κύριοι Σάντρο Ροσέλ (Πρόεδρος της Μπαρτσελόνα) και Ουμπέρτο Γκαντίνι (Οργανωτικός Διευθυντής της Μίλαν).

Το ECA ιδρύθηκε το 2007 και αποτελεί την ένωση όλων των ποδοσφαιρικών ομάδων της Ευρώπης βρίσκεται δε σε συνεχή συνεργασία με την UEFA και FIFA για όλα τα θέματα που αφορούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Το θέμα, πάντως, είναι πως ο Ολυμπιακός συνεχίζει την ανοδική του πορεία σε κάθε πτυχή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και δεν μιλάμε φυσικά μόνο αγωνιστικά. Ο κ. Γιαννίκος θα είναι στο ECA και πλέον θα εποπτεύει από πολύ μεγάλη θέση τα τεκταινόμενα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και θα είναι κοντά σε άλλες μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, αλλά και σε πρόσωπα που τις διοικούν.

Όταν οι κ.κ. Ρουμενίγκε, Ροσέλ, Γκαντίνι, υψηλά στελέχη των Μπάγερν, Μπαρτσελόνα και Μίλαν αντίστοιχα θα κάθονται στο ίδιο τραπέζι με τον κ. Γιαννίκο, αυτό αποτελεί τιμή για όλες της πλευρές και δη για τον Θρύλο, που όπως γράψαμε παραπάνω, συνεχίζει να ανεβαίνει διαρκώς τα σκαλοπάτια της ευρωπαϊκής καταξίωσης σε όλα τα μέτωπα.

Διαβάστε επίσης

Παίρνουν παντού κιάλια!

Παίρνουν παντού κιάλια!

Τους είναι οδυνηρό, αλλά βλέπουν παντού τον Θρύλο με κιάλια, αφού και στο ranking της Euroclubindex η διαφορά είναι χαώδης!