Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κοιτάζουμε τον Οδυσσέα»

«Κοιτάζουμε τον Οδυσσέα»
Σάββατο, 5 Μαΐου 2012 - 00:29

Ο Ολυμπιακός είναι απόλυτα ικανοποιημένος με το δίδυμο Μέγιερι και Κάρολ. Οι δύο τερματοφύλακες απέδειξαν ότι μπορούν να σταθούν κάτω από τα δοκάρια των νταμπλούχων και έτσι δεν τίθεται θέμα για προσθήκη πρωτοκλασάτου πορτιέρο, ο οποίος θα προορίζεται για βασικός.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι, οι «ερυθρόλευκοι» θα μείνουν μόνο με τους δύο παραπάνω. Με δεδομένο ότι, ο Σήφης Δασκαλάκης δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και εκτός απροόπτου θα αποτελέσει παρελθόν, τότε ανοίγει ο δρόμος για την προσθήκη κάποιου νεαρού, ο οποίος θα συμπληρώσει την τριάδα.

Βασικός υποψήφιος για να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού, είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος θεωρείται ένα από τα κορυφαία ταλέντα στην Γερμανία.
Πρόκειται για τον αδερφό του άσου της Ξάνθη, που ανήκει στο δυναμικό της Στουτγάρδης και αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία με την Β’ ομάδα.

Ο 17χρονος έχει γεννηθεί στην Γερμανία και μετά από πρόταση που του έγινε προτίμησε να φορέσει την φανέλα με το εθνόσημο των «Πάντσερ».

Συγκεκριμένα είναι διεθνής μ’ όλες τις μικρές ομάδες της Γερμανίας και ειδικοί πιστεύουν ότι τα επόμενα χρόνια θα αποτελέσει τον βασικό τερματοφύλακα της Ανδρών.

Το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για το νεαρό επιβεβαίωσε ο Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος τόνισε πως είναι μία περίπτωση που κοιτάζουν με προσοχή οι Πειραιώτες, καθώς συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, που θέλουν να έχει ο τερματοφύλακας, που θα αποκτηθεί.

Με λίγα λόγια είναι νεαρός και εξελίξιμος και μπορεί να δημιουργήσει μία πανίσχυρη τριάδα πορτιέρο μαζί με τους Κάρολ και Μέγιερι.

Βέβαια, πολλά θα εξαρτηθούν από το οικονομικό, καθώς η Στουτγάρδη δεν θα δεχτεί τόσο εύκολα να παραχωρήσει ένα από τα κορυφαία ταλέντα της χώρας.

Διαβάστε επίσης

«Έφυγε» ο Γεκινί

«Έφυγε» ο Γεκινί

Απεβίωσε σε ηλικία 48 ετών ο Ρασίντ Γιεκινί, ο οποίος είχε φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού...

Η ξεχωριστή σεζόν 1989-90

Η ξεχωριστή σεζόν 1989-90

Λίγες φορές θα αναμετρηθούν ή αναμετρήθηκαν έξι φορές οι «ερυθρόλευκοι» με τον Παναθηναϊκό.

Σκόνδρας και Γιαννώτας

Σκόνδρας και Γιαννώτας

Οι δύο νεαροί αναμένεται να αποτελέσουν τα δύο πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού…