Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καλύτερα στην Έβερτον»

«Καλύτερα στην Έβερτον»
Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012 - 06:20

Δηλώσεις στο Sky Sports έκανε ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στην Έβερτον, καθώς με εκείνη την ομάδα θεωρεί πως θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, παρά με την Άρσεναλ, η οποία επίσης ενδιαφέρεται. Ο Βέλγος ναι μεν προτιμά την Έβερτον, αλλά δεν αποκλείει να πάει στην Άρσεναλ, ούτε καν ακόμα να μείνει στον Ολυμπιακό.

«Είναι πιθανό να πάω στην Έβερτον, είναι πιθανό να πάω στην Άρσεναλ. Δεν ξέρω», ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο παίκτης του Ολυμπιακού, που συνέχισε. «Θα μιλήσω με τον μάνατζέρ μου και θα πάρω την καλύτερη απόφαση για μένα. Θα μιλήσω επίσης με την οικογένειά μου.

Υπάρχουν δύο μεγάλες ομάδες της Premier League, αλλά για μένα είναι σημαντικό να παίζω κάθε εβδομάδα. Καλύτερα για μένα θα είναι στην Έβερτον. Είναι καλή ομάδα και αποτελεί καλή ευκαιρία για μένα γιατί ο Μαρουάν Φελαϊνί (σ.σ. συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα του Βελγίου) παίζει στην Έβερτον και είναι φίλος μου. Αλλά δεν ξέρω.

Αύριο επιστρέφω στην Ελλάδα και την επόμενη εβδομάδα θα πάω στην Premier League ή στη Superleague», ήταν τα λόγια του Βέλγου.

Διαβάστε επίσης

Δύο ιστορίες από τη Νάπολι

Δύο ιστορίες από τη Νάπολι

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα προσγειώθηκε στη Νάπολι όπως ο Λανς Άρμστρονγκ προσγειώθηκε στο φεγγάρι. Έγινε στ' αλήθεια;

Εύκολα οι «μεγάλοι»

Εύκολα οι «μεγάλοι»

Η επαγγελματική ομάδα επικράτησε 4-0 των Νέων σε φιλική αναμέτρηση που έγινε την Τετάρτη το βράδυ.