Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σιόβας και Μανιάτης στα Όσκαρ

Σιόβας και Μανιάτης στα Όσκαρ
Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2012 - 20:07

Λίγο μετά τις εννέα το βράδυ της Παρασκευής, έφτασαν στο Grand Resort Λαγονήσι ο Δημήτρης Σιόβας και ο Γιάννης Μανιάτης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Ιωάννα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, παρευρέθησαν στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η HERBALIFE, ο επίσημος προμηθευτής αθλητικής διατροφής της ομάδας μας. Η βραδιά, η οποία ονομάζεται OSCAR night και πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ήταν αφιερωμένη στους ανθρώπους εκείνους που πέτυχαν τις μεγαλύτερες πωλήσεις για την εταιρεία, το 2012.

Τόσο ο Γιάννης Μανιάτης, όσο και ο Δημήτρης Σιόβας μίλησαν για τη λαμπερή βραδιά και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη συνεργασία του Ολυμπιακού με την HERBALIFE, "έναν μεγάλο χορηγό για μία μεγάλη ομάδα" όπως είπαν χαρακτηριστικά. Μάλιστα, ο εκ των αρχηγών μας, Γιάννης Μανιάτης, απένειμε ένα από τα βραβεία ... Όσκαρ στους νικητές μίας εκ των κατηγοριών της εταιρείας.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Γιάννης Μώραλης, ο επί σειρά ετών τερματοφύλακας της ομάδας μας, Αντώνης Νικοπολίδης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος, αλλά και πολλοί ακόμα εκπρόσωποι του αθλητισμού και όχι μόνο.

Διαβάστε επίσης

Στον ΟΦΗ ο Βαλεριάνος

Στον ΟΦΗ ο Βαλεριάνος

Ο 20χρονος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια στην ομάδα της Κρήτης…