Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα είπε με τους πορτιέρο

Τα είπε με τους πορτιέρο
Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2012 - 20:39

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Λεονάρντο Ζαρντίμ εμπιστεύτηκε κάτω από τα δοκάρια τον Ρόι Κάρολ, ενώ το ίδιο θα κάνει και στο αποψινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά στο περιθώριο της χθεσινής προπόνησης, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ», τα είπε τόσο με τον Βορειοϊρλανδό πορτιέρο όσο και με τον Μπάλας Μέγιερι.

Δεν τους μίλησε από κοινού, αλλά έπιασε ξεχωριστά τον καθένα. Στον Κάρολ έκανε κάποιες παρατηρήσεις, αφού συνηθίζει να κρατάει την μπάλα με τα πόδια και να κάνει ντρίμπλες.

Από τον Ούγγρο πορτιέρο ο 38χρονος προπονητής ζήτησε να μην απογοητεύεται από το γεγονός ότι δεν παίζει και να συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά που κάνει.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ συνηθίζει να τα λέει με τους παίκτες του και αυτό έκανε και με τους δύο πορτιέρο. Προς το παρόν ο Πορτογάλος ποντάρει στην εμπειρία του Ρόι Κάρολ και γιαυτό θα τον βάλει και στον αγώνα με τους Βοιωτούς παρά την κακή του εμφάνιση στη Βέροια. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως δεν έχει στα πλάνα του τον Μπάλας Μέγιερι και σίγουρα σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια θα τον χρησιμοποιήσει.

Διαβάστε επίσης