Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συμμορφώσου...»

«Συμμορφώσου...»
Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 - 17:31

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός σχετικά με τη συμπεριφορά του Γιάννη Αλαφούζου τον τελευταίο καιρό, αλλά και τα όσα λέει ή γράφει. Η ΠΑΕ, ξεκαθαρίζει πως ηθικός αυτουργός για τυχόν επεισόδια στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής που θα γίνουν στο ΟΑΚΑ θα είναι ο επικεφαλής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», καθώς αυτό ενδέχεται να είναι το αποτέλεσμα των πράξεών του.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός τον καλεί να συμμορφωθεί και να αναλογιστεί τις ευθύνες που έχει λόγω της θέσης που κατέχει, ενώ προς το παρόν η ΠΑΕ δεν απαντά για να μην οξύνει τα πνεύματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το τελευταίο διάστημα όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι γίνονται μάρτυρες μιας ολοένα αυξανόμενης έντασης που προκαλείται από τις συνεχόμενες δηλώσεις και θέσεις του Γιάννη Αλαφούζου.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνειδητά δεν απαντά στις προκλήσεις του για να μη συμβάλει επ’ ουδενί στη δημιουργία και του παραμικρού επεισοδίου.

Τον καλούμε να συμμορφωθεί, να αναλογιστεί τις ευθύνες της θέσης του και να συνειδητοποιήσει επιτέλους τις συνέπειες των πράξεων του.

Τέλος η ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει ότι για οποιοδήποτε επεισόδιο και αν δημιουργηθεί στον επικείμενο αγώνα της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό, υπεύθυνος θα είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος με τη μέχρι σήμερα στάση του θα είναι ο ηθικός αυτουργός.

Διαβάστε επίσης

Γνωστοί οι νικητές

Γνωστοί οι νικητές

Γνωστοί έγιναν από την ΠΑΕ οι 15 τυχεροί που κερδίζουν από δύο εισιτήρια ο καθένας για το ματς με τον Πλατανιά.