Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο περιζήτητος Ανδρέας Τάτος!

Ο περιζήτητος Ανδρέας Τάτος!
Δευτέρα, 6 Μαΐου 2013 - 12:20

Ένας από τους παίκτες που εξέπληξε ευχάριστα με την απόδοσή του στο δεύτερο μισό της σεζόν, ήταν ο Ανδρέας Τάτος. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού λοιπόν, συγκέντρωσε πολλά βλέμματα ομάδων από Γερμανία, Ισπανία, Αγγλία και Πορτογαλία και δεν αποκλείεται να γίνει επίσημη κρούση για την απόκτησή του. Ο ίδιος επιθυμεί την παραμονή του στον Ολυμπιακό, αλλά ένα ενδιαφέρον άρθρο της ιστοσελίδας footballradar.co.uk ίσως να «λέει» πολλά περισσότερα.

«Ο Τάτος είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή. Με τις απίστευτες εμφανίσεις του αποτέλεσε τον βασικότερο λόγο που ο Άρης κέρδισε την παραμονή του στη Superleague. Αγωνίζεται σχεδόν σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, έχει απίστευτη τεχνική και μπορεί να σκοράρει εξίσου άνετα. Είναι απορίας άξιον πώς δεν κατάφερε να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, στο πρώτο εξάμηνο, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι τη νέα χρονιά θα είναι ένας από τους βασικούς παίκτες της ομάδας του Πειραιά», ανέφερε αρχικά ο Χάμις Μακ Κέι, για να συνεχίσει.

«Εκτός εάν οι απίστευτες εμφανίσεις που πραγματοποίησε αναγκάσουν τον Ολυμπιακό να τον πουλήσει σε κάποια από τις ομάδες που ήδη ενδιαφέρονται. Καθώς πρόκειται για παίκτη που ήδη έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση σε σημαντικά πρωταθλήματα, όπως η Γερμανία, η Ισπανία και η Πορτογαλία»!

Διαβάστε επίσης

Το... κόλπο με τους μπακ!

Το... κόλπο με τους μπακ!

Πολλά φετινά τρικ του Μίτσελ θα τα δούμε και του χρόνου να εφαρμόζονται στον αγωνιστικό χώρο.

Τζαμέλ για MVP

Τζαμέλ για MVP

Τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη για τη φετινή σεζόν στη Superleague διεκδικεί ο Τζαμέλ Αμπντούν.

«Πρόταση σε Οσπίνα»

«Πρόταση σε Οσπίνα»

Οι Γάλλοι αποκαλύπτουν πρόταση στον Κολομβιανό τερματοφύλακα, που αγγίζει το ποσό του 1.5 εκατ. ευρώ.