Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζεσταίνει τις... κάννες του!

Ζεσταίνει τις... κάννες του!
Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013 - 13:25

Έτοιμος για επιστροφή στη δράση με τη νέα χρονιά είναι ο Κώστας Μήτρογλου και φυσικά θέλει να... φορτσάρει για να επανέλθει ακόμα πιο δυνατός. Ο φορ των Πειραιωτών είναι σχεδόν έτοιμος για να μπει σε φουλ ρυθμούς και να αρχίσει να... πυροβολεί ξανά τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο πιστολέρο έχει τεράστιες απαιτήσεις από τον εαυτό του τη νέα χρονιά και ως μεγαλύτερο «στοίχημα» έχει βάλει, να σκοράρει εις βάρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο των «16» του Champions League.

Ο Μήτρογλου δουλεύει πολύ σκληρά έτσι ώστε να ξαναγίνει ο επιθετικός που… τρομοκρατούσε κάθε άμυνα σε Ελλάδα και Ευρώπη και έχει ως απώτερο στόχο να πάρει από το… χέρι τον Ολυμπιακό και να τον οδηγήσει στις 8 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» είναι φτιαγμένος και πανέτοιμος για ακόμα καλύτερα πράγματα από όσα έκανε το 2013, καθώς έχει να προσφέρει ακόμα περισσότερα γκολ στους οπαδούς του Ολυμπιακού, αλλά και να ανεβάσει κι άλλο τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Δεν κρατιέται ο πιστολέρο του Θρύλου και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους και δεν είναι καθόλου απίθανο να βρεθεί στην αποστολή των μόνιμων πρωταθλητών Ελλάδας, στο παιχνίδι με την Καλλονή στο Καραϊσκάκη, όπου θα είναι το πρώτο του Ολυμπιακού για το 2014…

Διαβάστε επίσης

Συμφωνείτε για Φέισα;

Συμφωνείτε για Φέισα;

Ο Λιούμπομιρ Φέισα φέρεται πως βρίσκεται κοντά στην Μπενφίκα. Ψηφίστε στο gavros.gr αν συμφωνείτε ή όχι.

Σαρώνει ο «γίγαντας»!

Σαρώνει ο «γίγαντας»!

Ούτε στα μάτια δεν μπορούν να τον κοιτάξουν οι αντίπαλοι. Γιατί αν το κάνουν, ξέρουν ότι θα χάσουν.

Κορεό που άφησαν εποχή!

Κορεό που άφησαν εποχή!

Μαθήματα κερκίδας παραδίδει ο λαός του Ολυμπιακού σε όλα τα αθλήματα. Δείτε τα κορυφαία κορεό...