Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκάει η βόμβα του καλοκαιριού!

Σκάει η βόμβα του καλοκαιριού!
Παρασκευή, 8 Αυγούστου 2014 - 23:12

Ο «ΓΑΥΡΟΣ» σας έγραψε στο σημερινό του πρωτοσέλιδο ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ψάχνεται για το μεγάλο μπαμ του καλοκαιριού. Η επιβεβαίωση έρχεται λίγες ώρες μετά από τον Ολυμπιακό. Η βόμβα είναι έτοιμη να σκάσει στο μεγάλο Λιμάνι και έχει ονοματεπώνυμο. Ο λόγος για τον Ιμπραΐμ Αφελάι της Μπαρτσελόνα. Όπως σας γράφουμε στο ρεπορτάζ του σημερινού «ΓΑΥΡΟΥ» ο πρόεδρος εδώ και ημέρες έχει στα χέρια του λίστα με μεγάλα ονόματα.

Ο Ολλανδός με καταγωγή από το Μαρόκο είναι αυτός που παλεύει η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας να φέρει στην χώρα μας. Για να ακριβολογούμε σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές η βόμβα είναι πολύ κοντά να σκάσει. Οι συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι προχωρημένες και οι «ερυθρόλευκοι» είναι μία ανάσα από το να φέρουν στον Ολυμπιακό έναν παίκτη που θα στείλει τον κόσμο στο αεροδρόμιο.

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα Λουίς Ενρίκε στις δηλώσεις που έκανε άφησε να εννοηθεί ότι ο Αφελάι θα πουληθεί και ο πρωταθλητής Ελλάδας είναι η ομάδα που τον θέλει περισσότερο για να τον αποκτήσει. Οι Πειραιώτες είναι αυτοί που έχουν τον πρώτο λόγο για την μεγάλη μεταγραφή λόγω και των πολύ καλών σχέσεων με τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα.

Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε πρώτοι όλες τις λεπτομέρειες για την μεγάλη μεταγραφή που είναι έτοιμος να κάνει ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης

Ξέρει από Θρύλο!

Ξέρει από Θρύλο!

Αντιμέτωπος του Ολυμπιακού έχει τεθεί με την Σάλκε ο Ιμπραϊμ Αφελάι.

Ιδού ο Ιμπραΐμ

Ιδού ο Ιμπραΐμ

Δείτε βίντεο με τον Ολλανδό παικταρά που θέλει ο Ολυμπιακός.

Επιβεβαίωση και από τον ΣΚΑΪ

Επιβεβαίωση και από τον ΣΚΑΪ

Μέσω του "ΓΑΥΡΟΥ" και ο ΣΚΑΪ επιβεβαιώνει ότι μετά το Φύσσα "κλείνει" και Καρούλια για τον Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος! Δείτε το βίντεο...