Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θετικός ο Αφελάι

Θετικός ο Αφελάι
Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 - 16:13

Βασικός έπαιξε ο Ιμπραΐμ Αφελάι στο σημερινό παιχνίδι της Εθνικής Ολλανδίας με την Τουρκία, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο Γαλλία το καλοκαίρι του 2016.

Ο μέσος του Ολυμπιακού βρέθηκε στο αρχικό σχήμα, με τον Γκους Χίντινγκ να τον εμπιστεύεται ξανά, δίνοντάς του, αυτή τη φορά έναν διαφορετικό ρόλο.

Συγκεκριμένα, ξεκίνησε στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής, αντικαθιστώντας τον Άριεν Ρόμπεν, ωστόσο στο πρώτο ημίχρονο δεν έδειξε τίποτα ιδιαίτερο.

Στο δεύτερο (46’), με την είσοδο του Νάρσινγκ αντί του Βαϊνάλντουμ, ο χαφ του Θρύλου πέρασε στον άξονα, παίζοντας δίπλα στον Γουέσλεϊ Σνάιντερτ, σε αυτό το 4-4-2 της Ολλανδίας.

Ο Αφελάι είχε καλή παρουσία σε αυτό το διάστημα και, μάλιστα, στο 60’ είχε στο ενεργητικό του μία σπουδαία ευκαιρία. Πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, έπιασε ένα «γεμάτο» σουτ με το αριστερό, αναγκάζοντας τον Βολκάν Μπαμπατσάν σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Για την ιστορία, Ολλανδία και Τουρκία έμειναν στο 1-1. Οι Τούρκοι προηγήθηκαν στο 37’ με τον Γιλμάζ και οι «οράνιε» ισοφάρισαν με τον Σνάιντερ στο 92’.

Διαβάστε επίσης

Σε κέφια ο Φουστέρ

Σε κέφια ο Φουστέρ

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται ο Ισπανός, ο οποίος πλέον δεν αισθάνεται καμία ενόχληση στο χέρι του.