Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα πρωτοσέλιδα των Ισπανών

Τα πρωτοσέλιδα των Ισπανών
Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015 - 18:35

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Τόσο η νίκη της Μπαρτσελόνα (3-1) μέσα στο Παρίσι επί της Παρί Σεν Ζερμέν για το Τσάμπιονς Λιγκ όσο φυσικά και ο απόηχος του Μαδριλένικου ντέρμπι μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ Μαδρίτης κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των ισπανικών εφημερίδων.

Για να καταλάβετε η μαδριλένικη As έχει εστιάσει σε μία αγκωνιά του Μάντζουκιτς θέλοντας να καταδείξει ότι (παρά το γεγονός ότι του μάτωσαν το πρόσωπο) δεν ήταν κι αυτός τόσο. καλό παιδί στο ντέρμπι.

Εν πάση περιπτώσει πάμε στα δικά μας. Το μπάσκετ καλύφθηκε άριστα από όλες τις εφημερίδες, αφιέρωσαν μεγάλο χώρο και εξήραν την εμφάνιση της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ.

Πάμε στις Καταλανικές που υποστηρίζουν την Μπαρτσελόνα. Η Mundo Deportivo γράφει στον τίτλο της πως «Κτύπησε το χέρι στο τραπέζι η Μπαρτσελόνα» θέλοντας να καταδείξει πως κάνει. κουμάντο στη σειρά ενώ η Sport τόνισε πως έκανε» «επίδειξη δύναμης η Μπαρτσελόνα».

Στις μαδριλένικες που υποστηρίζουν την Ρεάλ: Η Marca λέει στον τίτλο της «Υψοφοβία για τους Έλληνες» θέλοντας να καταδείξει με αυτόν τον τρόπο τον έλεγχο στον αέρα για τους Καταλανούς και την κυριαρχία τους στα ριμπάουντ αλλά και το γεγονός ότι είναι πιο ψηλή ομάδα.

Η As αναφέρει από τη δική της πλευρά: «Η Μπάρτσα θωράκισε το Παλάου περιορίζοντας τον Σπανούλη».

Διαβάστε επίσης

«Όλοι θα πληρώσουν»

«Όλοι θα πληρώσουν»

Το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά για την απαλλαγή του Βαγγέλη Μαρινάκη και τη λάσπη που δέχτηκε...

«Ανήκουμε σε κάτι νέο...»

«Ανήκουμε σε κάτι νέο...»

Ο Ρομπέρτο ανέβασε στο Instagram νέα φωτογραφία, την οποία μοιράστηκε με τους φίλους του στο διαδίκτυο.