Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Γυρίζει ο Πάτο»

«Γυρίζει ο Πάτο»
Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015 - 23:08

Έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη είναι ο Πάτο, ο οποίος θα αποχωρήσει όπως όλα δείχνουν από την Κορίνθιανς. Όπως γράφει η ιστοσελίδα calciomercato.it, ο Βραζιλιάνος είναι πρόθυμος να «σπάσει» το συμβόλαιό του με την ομάδα από τη Βραζιλία και να επιστρέψει στην Ευρώπη.

«Οι πόρτες της Ευρώπης είναι ανοικτές στην Ιταλία για τον Αλεχάντρε Πάτο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός που τα έχει σπάσει με την Κορίνθιας, είναι έτοιμος να τερματίσει το συμβόλαιό του», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα και συνεχίζει.

«Έχει βγει μπροστά και ο Ολυμπιακός. Ο Πάτο δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ευρώπη και μια ελεύθερη μεταγραφή όπως του Βραζιλιάνου, θα είναι κέρδος για όλους και θα του δώσει την ευκαιρία να πάρει το αεροπλάνο».

Διαβάστε επίσης

Τα έδωσε όλα ο Ομάρ

Τα έδωσε όλα ο Ομάρ

Ο Ελαμπντελαουί είχε καλή παρουσία στη «γκέλα» της Νορβηγίας με το Αζερμπαϊτζάν (0-0)...

«Ταϊντέρ ο Ολυμπιακός»

«Ταϊντέρ ο Ολυμπιακός»

Στην Ιταλία γράφουν πως ο πρωταθλητής Ελλάδας ενδιαφέρεται τον διεθνή Αλγερινό μέσο της Ίντερ, η οποία τον παραχωρεί με 5-6 εκατ. ευρώ...

Και στη Βραζιλία!

Και στη Βραζιλία!

Ο παγκόσμιος «ερυθρόλευκος» χάρτης συνεχίζει να γεμίζει με ΓΑΥΡΟΥΣ απ’ όλο τον κόσμο. Αυτή τη φορά, ένας φίλος της ομάδας έστειλε φωτογραφία από το Ρίο ντε Τζανέιρο.