Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν μένει ο Μουνιέ, εξαρτάται από τον Ολυμπιακό»

«Δεν μένει ο Μουνιέ, εξαρτάται από τον Ολυμπιακό»
Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015 - 17:26

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πρόσφατα ο πρόεδρος της Μονπελιέ, Λοράν Νικολέν, είχε σημειώσει πως η μεταγραφή του Αντονί Μουνιέ είχε κολλήσει λόγω των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας. Πάντως, όπως είπε τόσο αυτός όσο και ο προπονητής της ομάδας Ρολάν Κουρμπίς, ο Μουνιέ θα φύγει, με τον Ολυμπιακό να έχει τις ελπίδες του.

«Αυτή τη στιγμή συζητάμε με τον ατζέντη. Έχουμε συμφωνήσει στο μερίδιο. Τώρα, εξαρτάται να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Ξέρω πως δεν είναι μακριά. Αν θέλει να πάει εκεί και θέλει και η ομάδα, θα πάει», ανέφερε ο πρόεδρος της Μονπελιέ, που συνέχισε.

«Κατά τη γνώμη μου, μπορεί να πουληθεί 2-3 εκατ. ευρώ. Υπάρχει πρώτα ο Ολυμπιακός, η Ρέιντζερς και άλλη μια σκωτσέζικη ομάδα. Δεν με απασχολεί που θα πάει. Φεύγει και με ενοχλεί γιατί είναι καλός παίκτης. Αλλά η Μονπελιέ έχει ανάγκη να πουλήσει και να ενισχυθεί. Σιχαίνομαι το γεγονός να ξεκινώ τη σεζόν με χασούρα 4-5 εκατ. ευρώ».

Από τη μεριά του ο Κουρμπίς ανέφερε. «Ο Μουνιέ δεν θα μείνει. Είναι μια συμφωνία που έχει ο Αντονί με την ομάδα εδώ και καιρό. Τερμάτισε τη σεζόν στην πέμπτη θέση κόντρα στους καλύτερους στράικερ του κόσμου. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πάρα πολλές προτάσεις. Ο Άγιαξ έχει ενδιαφερθεί λίγο. Ο Μουνιέ είναι καλός, γνωστός, άρα υπήρχαν λίγες πιθανότητες να μείνει μαζί μας».

Διαβάστε επίσης

Σκόρερ ο Φορτούνης

Σκόρερ ο Φορτούνης

Ο νεαρός μέσος του Θρύλου είχε πολύ καλή παρουσία στο σημερινό δίτερμα, πετυχαίνοντας και γκολ.

Ενσωματώνονται και πιάνουν δουλειά

Ενσωματώνονται και πιάνουν δουλειά

Απόψε αναμένονται στο Ζέεφελντ οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Θρύλου και αύριο θα προπονηθούν κανονικά. Μαζί τους, θα είναι και ο αρχηγός, Γιάννης Μανιάτης, που θα συνεχίσει στην Αυστρία την αποθεραπεία του.

Ρομπέρτο, Μπελίζ και Ένζο

Ρομπέρτο, Μπελίζ και Ένζο

Ένα όμορφο κολάζ φωτογραφιών με τα παιδιά του, την Μπελίζ και τον Ένζο ανέβασε ο Ρομπέρτο στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ουρές για τα διαρκείας!

Ουρές για τα διαρκείας!

«Χαμός» από τους ΓΑΥΡΟΥΣ που θέλουν να ανανεώσουν ή να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας - Τα εξαφανίζουν...