Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σημαντική πρωτοβουλία από τον Σταύρο Ελληνιάδη

Σημαντική πρωτοβουλία από τον Σταύρο Ελληνιάδη
Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015 - 16:57

Σε μία ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία προχώρησε ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ, κ. Σταύρος Ελληνιάδης.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΑΝ, λαμβάνοντας υπόψη και την γραπτή εισήγηση του κ. Ελληνιάδη, πήρε την απόφαση να εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, να ονομαστεί το Δημοτικό Κολυμβητήριο σε Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά, «Ανδρέας Γαρύφαλλος», προς τιμήν του μεγάλου Έλληνα πολίστα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο κ. Ελληνιάδης τόνισε μετά το τέλους του 2ου τουρνουά πόλο Νέων «Ανδρέας Γαρύφαλλος», ότι επιθυμία και ευχή του, είναι να γίνει του χρόνου το συγκεκριμένο τουρνουά στο γήπεδο που θα έχει ήδη μετονομαστεί.

Διαβάστε επίσης

«Σημαντικό το θετικό αποτέλεσμα»

«Σημαντικό το θετικό αποτέλεσμα»

Στην αξία που έχει αποκτήσει για τον Ολυμπιακό ένα θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League κόντρα στην Έγκερ, αναφέρθηκε ο Γιόσιπ Πάβιτς.

Να δείξει τη δύναμή του!

Να δείξει τη δύναμή του!

Πανέτοιμος κα αποφασισμένος για θετικό ξεκίνημα στο φετινό Champions League αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός την Έγκερ (28/10-19.45).

Έφτασε στο Έγκερ ο Θρύλος!

Έφτασε στο Έγκερ ο Θρύλος!

Η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού βρίσκεται στο προάστιο της Βουδαπέστης και ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του Champions League την Τετάρτη κόντρα στην Έγκερ.

«Να κάνουμε θετικό ξεκίνημα»

«Να κάνουμε θετικό ξεκίνημα»

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή είναι ήδη στο προάστιο της Βουδαπέστης και ετοιμάζεται για τον αγώνα της πρεμιέρας στο Champions League.