Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έφτασε στο Έγκερ ο Θρύλος!

Έφτασε στο Έγκερ ο Θρύλος!
Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015 - 12:53

Στην Ουγγαρία βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας η αποστολή της ομάδας Πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού που αναχώρησε από το «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης. Από εκεί μετέβη οδικώς στο Έγκερ όπου την Τετάρτη (19:45) θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα στην πρεμιέρα του Champions League.

Το πρόγραμμα των νταμπλούχων μέχρι την ημέρα του αγώνα με τους Ούγγρους, περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση τη Δευτέρα το απόγευμα, διπλή προπόνηση την Τρίτη (27/10) και πρωινό χαλάρωμα ανήμερα του αγώνα.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού, συμπεριλήφθηκαν όλοι οι πολίστες. Μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Κυριάκου Ποντικέα ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και το αν θα αγωνιστεί θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Βλάχος: «Θέλουμε τη νίκη»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι του ομίλου, κόντρα σε μια ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει τα δυο τελευταία χρόνια και στις προηγούμενες αναμετρήσεις είχαμε κλειστά σκορ. Θέλουμε στην τρίτη μας επίσκεψη στο Έγκερ να φύγουμε με τη νίκη. Έχουμε τη δυνατότητα να τα καταφέρουμε και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Να αγωνιστούμε με τον τρόπο που θέλουμε και να κάνουμε θετικό ξεκίνημα».

Διαβάστε επίσης

«Σημαντικό το θετικό αποτέλεσμα»

«Σημαντικό το θετικό αποτέλεσμα»

Στην αξία που έχει αποκτήσει για τον Ολυμπιακό ένα θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League κόντρα στην Έγκερ, αναφέρθηκε ο Γιόσιπ Πάβιτς.

«Να κάνουμε θετικό ξεκίνημα»

«Να κάνουμε θετικό ξεκίνημα»

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή είναι ήδη στο προάστιο της Βουδαπέστης και ετοιμάζεται για τον αγώνα της πρεμιέρας στο Champions League.