Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να κάνουμε θετικό ξεκίνημα»

«Να κάνουμε θετικό ξεκίνημα»
Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015 - 16:46

Η αποστολή της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας 26/10 στην Ουγγαρία, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 28/10 (στις 19:45) την Έγκερ, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Champions League.

Το πρόγραμμα των πρωταθλητών και κυπελλούχων Ελλάδας περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση τη Δευτέρα, διπλή προπόνηση την Τρίτη 27/10, ενώ την ημέρα του αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν πρωινό χαλάρωμα.

Στην αποστολή βρίσκονται όλοι οι πολίστες, με μοναδικό ερωτηματικό, να αποτελεί η συμμετοχή του Κυριάκου Ποντικέα, ο οποίος ακόμα δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, με τη συμμετοχή του να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Θόδωρος Βλάχος δήλωσε:

«Είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι του ομίλου, κόντρα σε μια ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει τα δυο τελευταία χρόνια και στις προηγούμενες αναμετρήσεις είχαμε κλειστά σκορ. Θέλουμε στην τρίτη μας επίσκεψη στο Έγκερ να φύγουμε με τη νίκη. Έχουμε τη δυνατότητα να τα καταφέρουμε και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Να αγωνιστούμε με τον τρόπο που θέλουμε και να κάνουμε θετικό ξεκίνημα».

Διαβάστε επίσης

Έφτασε στο Έγκερ ο Θρύλος!

Έφτασε στο Έγκερ ο Θρύλος!

Η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού βρίσκεται στο προάστιο της Βουδαπέστης και ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του Champions League την Τετάρτη κόντρα στην Έγκερ.