Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και στο πόλο, ο Θρύλος τις κούπες

Και στο πόλο, ο Θρύλος τις κούπες
Κυριακή, 22 Μαΐου 2016 - 14:37

Είναι γνωστό πως ο Ολυμπιακός δεν έχει αντίπαλο ούτε στο πόλο, εδώ και πολλά χρόνια. Ούτε στους άνδρες, αλλά ούτε και στις γυναίκες.

Χθες η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1, τελειώνοντας με 3-0 τη σειρά με αντίπαλο την Βουλιαγμένη, ενώ και οι γυναίκες, του Χάρη Παυλίδη στοχεύουν σήμερα σε κάτι ανάλογο, απέναντι στον ίδιο αντίπαλο.

Η δουλειά που γίνεται στην πισίνα του Παπαστράτειου, είναι σπουδαία, κάτι που αποτυπώνεται από τους δεκάδες τίτλους που έχει ο σύλλογος, στο πόλο.

Οι άνδρες έφτασαν τα 30 πρωταθλήματα, κατακτώντας το 4ο συνεχόμενο και 3ο διαδοχικό αήττητο. Έχουν χτίσει την δική τους κυριαρχία, ενώ ακολουθεί και το Final 6, αλλά και το Κύπελλο, με τους «ερυθρόλευκους» να… διψάνε και για τις δύο κούπες

Διαβάστε επίσης

Κορίτσια από... χρυσάφι!

Κορίτσια από... χρυσάφι!

Οι «ερυθρόλευκες» του Χάρη Παυλίδη νίκησαν με 13-11 την Βουλιαγμένη και κατέκτησαν το 3ο διαδοχικό και 7ο συνολικά πρωτάθλημα στην ιστορία τους.
«Να φτάσουμε στην κορυφή της Ευρώπης»

«Να φτάσουμε στην κορυφή της Ευρώπης»

Οι Βαγγέλης Δελακάς, Γιάννης Φουντούλης, Μανώλης Μυλωνάκης και Κώστας Μουρίκης, μίλησαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και έδωσαν το σύνθημα για την κατάκτηση του Κυπέλλου και του Ευρωπαϊκού.