Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παρών» ο Θρύλος στη συνάντηση των κορυφαίων του Champions League

«Παρών» ο Θρύλος στη συνάντηση των κορυφαίων του Champions League
Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016 - 20:23

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού θα συμμετέχει για μια ακόμα χρονιά στο Champions League και θα τα δώσει όλα για να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο. Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη η σύσκεψη των ομάδων της φετινής διοργάνωσης, στην οποία μετείχαν οι 8 ομάδες που κατέχουν την Wild Card μεταξύ των οποίων ο Θρύλος.

Το «παρών» στη συνάντηση της Len, εκτός των ομάδων που διαθέτουν την Wild Card έδωσε επείσης και το Ανόβερο. Στην Ρώμη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το Marketing και την Επικοινωνία, ενώ οι εκπρόσωποι των ομάδων αναφέρθηκαν και στις ενέργειες που μπορούν να αναβαθμίσουν την διοργάνωση.

Μεταξύ των προτάσεων που έπεσε στο τραπέζι ήταν η διεύρυνση της παρακολούθησης των αγώνων μέσω Live Streaming. Τους «ερυθρόλευκους» εκπροσώπησε η Γενική Αρχηγός του Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Διαβάστε επίσης

«Δεν υπάρχουν πουθενά στην Ευρώπη οπαδοί σαν του Ολυμπιακού»

«Δεν υπάρχουν πουθενά στην Ευρώπη οπαδοί σαν του Ολυμπιακού»

Ο Γιώργος Ντόσκας και ο Κώστας Στιβαχτής αποθέωσαν τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος έδωσε δυναμικό «παρών» τόσο στο Παπαστράτειο όσο και στο Μελίνα Μερκούρη και πανηγύρισε με τη ψυχή του τις νίκες κόντρα σε ΠΑΟ και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Φοβεροί οι ΓΑΥΡΟΙ! (pics)

Φοβεροί οι ΓΑΥΡΟΙ! (pics)

Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί γέμισαν το Παπαστράτειο και πανηγύρισαν με τη ψυχή τους τη μεγάλη νίκη επί του αιώνιου πελάτη. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ξεφτίλισε τον ΠΑΟ και έδωσε χαρά στον κόσμο!