Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ήμασταν καλύτεροι από τη Ζόλνοκ»

«Ήμασταν καλύτεροι από τη Ζόλνοκ»
Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 - 21:29

Ο Θοδωρής Βλάχος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και ανέφερε πως ο Θρύλος ήταν καλύτερος απο τη Ζόλνοκ.


Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εκπομπή του Ερασιτέχνη στο Κανάλ 1 του Πειραιά:

«Ήταν αμήχανες οι στιγμές μακριά από τον πάγκο στη διάρκεια του αγώνα με τη Ζόλνοκ. Ενώ βρισκόμουν στο κολυμβητήριο, ήμουν ανήμπορος να βοηθήσω. Ήμουν κυριολεκτικά έξω από τα νερά μου. Όμως, και ο συνεργάτης μου ο Χρβόγκε Κόλιανιν και η ομάδα έκαναν σπουδαία δουλειά και ένα καλό παιχνίδι σε μία δύσκολη έδρα. Δεν χρειάζεται να μπούμε στη διαδικασία να σκεφτούμε τι θα γίνονταν εάν δεν ήμουν τιμωρημένος. Στον αθλητισμό δεν πρέπει να μιλάς ποτέ υποθετικά. Απλώς, δεν θέλω να μου ξανασυμβεί ώστε να’ μια δίπλα στην ομάδα σε κάθε αγώνα της», ανέφερε ο Βλάχος και συνέχισε.

«Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήμασταν καλύτεροι από τη Ζόλνοκ, μία ομάδα η οποία ήταν ο αντίπαλός μας στον περσινό ημιτελικό του Final Six. Όπως εξελισσόταν η αναμέτρηση δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε. Περιμέναμε βεβαίως, την αντίδραση τους καθώς έπαιζαν στην έδρα τους και είναι μία πολύ καλή, επιθετικά, ομάδα. Τελικώς, κατάφεραν να μας ισοφαρίσουν, αφού και οι διαιτητές του έδωσαν πολλές ευκαιρίες να παίξουν με παίκτη παραπάνω. Έτσι, δεν μπορέσαμε να πανηγυρίσουμε μια νίκη που θα ήταν πραγματικά τεράστια. Όμως, σε αυτό το επίπεδο όταν δεν χάνεις εκτός έδρας είναι κέρδος. Οπότε το κρατάμε αυτό. Επίσης, όλες οι ομάδες εκτός από την πρόκριση κυνηγάμε και την πρωτιά των ομίλων ώστε στο Final Six να αποφύγουμε τον προημιτελικό αγώνα. Να παίξουμε δηλαδή απευθείας στον ημιτελικό. Ηταν κλειδί λοιπόν για τη Ζόλνοκ το μεταξύ μας παιχνίδι στην έδρα τους. Μπορεί να έχουν εξασφαλισμένη την πρόκριση στο φάιναλ 6, όχι όμως και την παρουσία στον ημιτελικό».

Από εκεί και πέρα, σημείωσε. «Από τους νέους παίκτες μας, αυτός που έχει προσαρμοστεί γρηγορότερα είναι ο Μπούσλιε. Ο Γιαννοβιτς και ο Εσπανιόλ χρειάζονται ακόμη χρόνο. Συνεπώς έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Γι’ αυτό πιστεύουμε πως αποτελεί κέρδος η εκτός έδρας ισοπαλία στο Ζόλνοκ, εάν μάλιστα συνυπολογίσουμε πως ήταν ο δυσκολότερο παιχνίδι που έχουμε στον όμιλο μακριά από τον Πειραιά. Για να μην παρεξηγηθώ, στο Τσάμπιονς Λιγκ κανένα ματς δεν είναι εύκολο και το καθένα θέλει μεγάλη προσοχή. Απλώς, φέραμε εις πέρας μία πολύ επικίνδυνη έξοδο. Προχωράμε, λοιπόν, και εστιάζουμε στα επόμενα οκτώ παιχνίδια. Έχουμε μεγάλο δρόμο να διανύσουμε ως το Final Six, στον οποίο θέλω να είμαστε προσεκτικοί και αποτελεσματικοί. Έχουν ενισχυθεί αρκετές ομάδες και υπάρχουν πολλές αλλαγές στα ρόστερ τους. Πιστεύω, πως αυτή τη στιγμή ξεχωρίζουν ο Ολυμπιακός, η Προ Ρέκο, η Γιουγκ και η Σόλνοκ. Αυτές δείχνουν ως οι τέσσερις καλύτερες ομάδες. Αυτή είναι η άποψη και η δική μου αλλά και πολλών ακόμη ανθρώπων του αθλήματος. Όμως, η χρονιά είναι μεγάλη και θα δούμε στο τέλος ποιοι θα έχουν τη διάρκεια που απαιτεί η διοργάνωση».

Διαβάστε επίσης

Θέλει... Πειραιώτικη πρόκριση

Θέλει... Πειραιώτικη πρόκριση

Στο «Π. Καπαγέρωφ» θα διεξαχθούν οι αγώνες της προκριματικής φάσης της Euroleague του πόλο γυναικών, με επικεφαλή στον όμιλο του, τον Ολυμπιακό.

«Να συνεχίσουμε έτσι»

«Να συνεχίσουμε έτσι»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Σόλνοκ εμφανίσθηκε σε δηλώσεις του ο Γιόζιπ Πάβιτς, τονίζοντας πως η ομάδα του είχε την ευκαιρία να κερδίσει.

Θρύλος για μεγάλα πράγματα

Θρύλος για μεγάλα πράγματα

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 5-5 στην έδρα της Ζόλνοκ και έδειξε οτι βαδίζει σε πολύ καλό δρόμο ενόψει της συνέχειας. Σούπερ εμφάνιση από Μυλωνάκη και Πάβιτς.