Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χρυσό μετάλλιο στο τουρνουά της Βουλιαγμένης (vid)

Χρυσό μετάλλιο στο τουρνουά της Βουλιαγμένης (vid)
Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 - 18:06

Οι επιτυχίες για την ακαδημία υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού συνεχίζονται, με τις Nεανίδες του Θρύλου να κατακτούν την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο 1ο Κύπελλο Χριστουγέννων, ένα τουρνουά περισσότερο προπονητικού χαρακτήρα, που βοηθάει τους προπονητές να βγάλουν κάποια συμπεράσματα για την πρόοδο των αθλήτριών τους. Το τουρνουά διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης στις εγκαταστάσεις του ομίλου, με την συμμετοχή του Ολυμπιακού και του ΝΟΒ, του ΑΝΟ Γλυφάδας και της ΝΕ Πατρών.

Την Παρασκευή οι νεαρές αθλήτριες του Ολυμπιακού, κέρδισαν τις αντίστοιχες της ΝΕ Πατρών με 6-5, ενώ το Σάββατο το πρωί έχασαν από την Βουλιαγμένη με 5-2. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, κέρδισαν την Γλυφάδα με 14-5 και προκρίθηκαν στον τελικό της Κυριακής, με αντίπαλο την διοργανώτρια Βουλιαγμένη, την οποία κέρδισαν με σκορ 4-3.

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (Νεανίδες)
Πουλοπούλου Μικέλα, Γιαμπασάκου Εβελίνα, Γιαμπασάκου Δέσποινα, Εξαρχάκου Σταυρούλα, Μπαξεβανάκη Κατερίνα, Κόντου Ακριβή, Ρουμελιώτη Ευαγγελία, Γαλιατσάτου Μαρία, Γερόλυμου Δήμητρα, Ακριτίδου Αλεξάνδρα, Νίνου Ειρήνη, Νίνου Παναγιώτα, Φουντωτού Ελευθερία, Λιαπάκη Κατερίνα, Φερμάνη Αγγελική.

Προπονητής : Γιάννης Μπενόπουλος.

Σε τουρνουά προπονητικού χαρακτήρα στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης συμμετείχαν και οι νέες γυναίκες της ακαδημίας υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού, στο οποίο όμως δεν κρατήθηκε σκορ αγώνων και τελική κατάταξη.

Διαβάστε επίσης

Θέλει... Πειραιώτικη πρόκριση

Θέλει... Πειραιώτικη πρόκριση

Στο «Π. Καπαγέρωφ» θα διεξαχθούν οι αγώνες της προκριματικής φάσης της Euroleague του πόλο γυναικών, με επικεφαλή στον όμιλο του, τον Ολυμπιακό.

«Να συνεχίσουμε έτσι»

«Να συνεχίσουμε έτσι»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Σόλνοκ εμφανίσθηκε σε δηλώσεις του ο Γιόζιπ Πάβιτς, τονίζοντας πως η ομάδα του είχε την ευκαιρία να κερδίσει.