Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απόλυτες οι Νέες Γυναίκες

Απόλυτες οι Νέες Γυναίκες
Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 - 12:02

Εντυπωσιακά τα κορίτσια του Θρύλου, πήραν την πρόκριση ως πρώτες στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, έχοντας το απόλυτο στους τέσσερις αγώνες που έδωσαν.

Τα ματς έγιναν στα κολυμβητήρια της Νέας Σμύρνης και του Αλίμου και οι Πειραιώτισσες κέρδισαν 10-5 τον Πανιώνιο, 12-5 τη Χίο, 12-8 τη Γλυφάδα και 14-3 τον Ιωνικό.

Η σύνθεση των Νεανίδων του Ολυμπιακού: Μικέλα Πουλοπούλου, Ξένια Πέττα, Σήλια Λογοθέτη, Βικτωρία Ζοφώλη, Ειρήνη Νίνου, Κατερίνα Λιαπάκη, Σταυρούλα Εξαρχάκου, Αλεξάνδρα Ακριτίδου, Παναγιώτα Νίνου, Δήμητρα Γερολύμου, Αγγελική Φερμάνη, Ευαγγελία Ρουμελιώτη, Σταυρούλα Ζαχαρία, Κατερίνα Μπαξεβανάκη, Δέσποινα Ποδαρά, Δέσποινα Γιαμπασάκου, Ακριβή Κόντου, Νικολέτα Κουνέλη, Ελένη Μπινιάρη, Ζένια Φραγκάκη.

Διαβάστε επίσης

Επιστροφή στο πρωτάθλημα μετά την Εθνική

Επιστροφή στο πρωτάθλημα μετά την Εθνική

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες την προετοιμασία της ενόψει της πρώτης αναμέτρησης της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος κόντρα στη Βουλιαγμένη.

Να διευρύνει το σερί

Να διευρύνει το σερί

Στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ παίζει η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, που στόχο έχει να πάρει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα.