Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αυτά τα ματς είναι σαν μικροί τελικοί»

«Αυτά τα ματς είναι σαν μικροί τελικοί»
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 - 14:22

Πρεμιέρα του πρωταθλήματος γυναικών για τον Β' γύρο και ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Βουλιαγμένη στον Πειραιά το Σάββατο στις 18:00.

Αρχικά, το ματς ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει στις 18:30, αλλά μετατέθηκε μισή ώρα νωρίτερα.

Αγωνιστικά προβλήματα για τον Χάρη Παυλίδη δεν υπάρχουν, ο οποίος μπορεί να υπολογίζει σε όλες τις αθλήτριές του.

Μία από αυτές και πιο συγκεκριμένα η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, μίλησε σχετικά με τον αγώνα, λέγοντας. «Είναι ένα παιχνίδι στο πλαίσιο του πρωταθλήματος με τον νέο τρόπο διεξαγωγής που πραγματοποιείται και αυτά τα ματς είναι σαν μικροί τελικοί. Εμείς θέλουμε να δείξουμε το πρόσωπο που παρουσιάσαμε στα παιχνίδια της Α’ φάσης και έχοντας το πλάνο στην άμυνα να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη που είναι ο στόχος μας».

Διαβάστε επίσης

«Κερδίσαμε εύκολα»

«Κερδίσαμε εύκολα»

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πλέον στρέφει το βλέμμα του στα παιχνίδια με τον Εθνικό και τον Παναθηναϊκό.

Συνεχίζει απτόητος

Συνεχίζει απτόητος

Ο Ολυμπιακός διέλυσε στη Θεσσαλονίκη με 13-4 τον ΠΑΟΚ και πέτυχε την 12η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος και 108η σερί νίκη του στις εγχώριες διοργανώσεις.

Να διευρύνει το σερί

Να διευρύνει το σερί

Στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ παίζει η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, που στόχο έχει να πάρει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα.

Επιστροφή στο πρωτάθλημα μετά την Εθνική

Επιστροφή στο πρωτάθλημα μετά την Εθνική

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες την προετοιμασία της ενόψει της πρώτης αναμέτρησης της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος κόντρα στη Βουλιαγμένη.