Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παίζουμε παντού για τη νίκη»

«Παίζουμε παντού για τη νίκη»
Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 - 16:39

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο στην Βουδαπέστη την O.S.C. και θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του κόντρα στους Ούγγρους.

Ο προπονητής του Θρύλου, Θοδωρής Βλάχος σε δηλώσεις του υπογράμμισε πως η ομάδα του ως Ολυμπιακός παίζει παντού για τη νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου, κάτι που θέλει να κάνει και κόντρα στους Ούγγρους.

Τέλος, ο Ελληνας τεχνικός επισήμανε πως οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν τον αντίπαλό τους, καθώς αναμετρήθηκαν και πριν από 10 ημέρες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θοδωρή Βλάχου:

«Θα αναμετρηθούμε με την O.S.C. για δεύτερη φορά μέσα σε 10 μέρες και μπορώ να πω και πάλι ότι κι αυτό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια και των δύο ομάδων στον όμιλο και την θέση που θα κατακτήσουν. Σίγουρα πλέον γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον πιο καλά και σίγουρα θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από το πρώτο. Η O.S.C. είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και από την άλλη σαν Ολυμπιακός παίζουμε για τη νίκη παντού και ανεξαρτήτως αντιπάλου».

Διαβάστε επίσης

Στη Βουδαπέστη ο Θρύλος (vid)

Στη Βουδαπέστη ο Θρύλος (vid)

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανάρτησε βίντεο από την άφιξη της ανδρικής ομάδας πόλο, που το Σάββατο αντιμετωπίσει την OSC.

Νέα... βούλιαγμα ενόψει

Νέα... βούλιαγμα ενόψει

Τον ΠΑΟ θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του Κυπέλλου ανδρών στο πόλο ο Ολυμπιακός και αναμένεται να συνεχίσει το καλό του σερί επί του πελατάκου του.