Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μπορούμε να κερδίσουμε την Σαμπαντέλ»

«Μπορούμε να κερδίσουμε την Σαμπαντέλ»
Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 - 14:21

Το σύνθημα της νίκης ενόψει του ημιτελικού της Ευρωλίγκας με την Σαμπαντέλ έστειλε η Νικόλ Ελευθεριάδου.

Η πολίστρια του Θρύλου τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκες» έχουν τα προσόντα και τις ικανότητες για να κερδίσουν την ισπανική ομάδα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Πιστεύω πως η ομάδα είναι αρκετά έτοιμη για να συμμετάσχει σε αυτούς τους αγώνες, προετοιμαζόμαστε πολύ καιρό. Ακόμα και όταν είχαμε αγώνες στην Ελλάδα οι προπονήσεις μας ήταν κυρίως για την Ευρώπη. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και πιστεύω είμαστε έτοιμες να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Εννοείται ότι η Σαμπαντέλ είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά η ομάδα μας έχει πολύ έμπειρα στελέχη. Υπάρχουν φυσικά και μικρότερες παίκτριες όπως είμαστε εμείς αλλά εννοείται πως έχουμε τα προσόντα, τις ικανότητες και μπορούμε να κερδίσουμε και την Σαμπαντέλ».

Διαβάστε επίσης

«Κλειδί η άμυνα και η διάθεση μας»

«Κλειδί η άμυνα και η διάθεση μας»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, τόνισε πως η διάθεση και η ψυχή που θα δείξει η ομάδα του θα κρίνουν το αποτέλεσμα του ματς με την Σαμπαντέλ.

Συνεχίζουν την προετοιμασία τους

Συνεχίζουν την προετοιμασία τους

Οι «ερυθρόλευκες» την Παρασκευή θα αντιμετωπίσουν την Σαμπαντέλ στον ημιτελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας, το οποίο διεξάγεται στο Κιρίσι της Ρωσίας.