Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δείξαμε ότι δίκαια βρισκόμαστε στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης»

«Δείξαμε ότι δίκαια βρισκόμαστε στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης»
Σάββατο, 29 Απριλίου 2017 - 23:45

Περήφανη για την ομάδα της παρά την ήττα στον τελικό από την Κίρισι τόνισε πως είναι σε δηλώσεις της η Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

Η αρχηγός του Θρύλου υπογράμμισε πως με την εμφάνισή της ομάδας της και στον τελικό απέδειξε πως δίκαια βρίσκεται στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Φιλιώ Μανωλιουδάκη:

«Είμαστε πάρα πολύ περήφανοι για την ομάδα, αυτό που κάναμε χθες και το σημερινό Αποδείξαμε ότι δίκαια βρισκόμαστε στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για όλες τις συμπαίκτριές μου. Δώσαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε. Τα κεφάλια κάτω τώρα γιατί έχουμε τους τελικούς του πρωταθλήματος που και εκεί θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε. Ολυμπιακός στα εύκολα Θρύλος στα δύσκολα! Τέλος θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στα άλλα τμήματα του Ολυμπιακού. Στην ομάδα Μπάσκετ Γυναικών και στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών που κατέκτησαν σήμερα το πρωτάθλημα και να ευχηθώ ανάλογη επιτυχία και στο βόλεϊ Ανδρών».

Από την πλευρά της η Άλκηστη Αβραμίδου υπογράμμισε:

«Η αλήθεια είναι ότι μας αφήνει μια πικρία ο τρόπος. Ήμασταν τόσο κοντά και δεν κατακτήσαμε το ευρωπαϊκό. Ωστόσο και στα δυο παιχνίδια του Final 4, δώσαμε και την ψυχή μας όλες οι κοπέλες. Εμφανιστήκαμε πολύ καλύτερες από τη συνολική εικόνα που είχαμε όλη τη χρονιά. Προσωπικά είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί δεν μας άφησαν σε δυο πολύ καίριες φάσεις να διεκδικήσουμε το παιχνίδι και να το χάσουμε τίμια. Τη μια που έσβησαν τα φώτα ενώ φεύγαμε στην κόντρα και τη δεύτερη στην τελευταία φάση, με το τάιμ άουτ που μας «έκλεψαν» 6 δευτερόλεπτα. Αν είχαμε περισσότερο χρόνο, σίγουρα θα κάναμε κάτι καλύτερο. Αυτό με στεναχώρησε πιο πολύ. Κατά τα άλλα είμαι ευχαριστημένη από την προσπάθεια που κάναμε».

Διαβάστε επίσης

Στην ελίτ της Ευρώπης για μια ακόμη χρονιά!

Στην ελίτ της Ευρώπης για μια ακόμη χρονιά!

Φιναλίστ και αργυρό μετάλλιο και στο Πόλο Γυναικών για τον Θρύλο που έφτασε μέχρι τον τελικό του Final 4 της Euroleague, όπου «υποχρεώθηκε» σε ήττα με 7-6 από την διοργανώτρια Κίνεφ Κίρισι.