Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχουμε και Κύπελλο

Έχουμε και Κύπελλο
Σάββατο, 20 Μαΐου 2017 - 13:37

Το 19ο Κύπελλο της ιστορίας του διεκδικεί απόψε στο Καρπενήσι ο Ολυμπιακός, παίζοντας με τη Βουλιαγμένη (Live στο gavros.gr στις 18:00/NS3) στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Ο Θρύλος κέρδισε με 14-4 τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό και πλέον ετοιμάζεται για ακόμα μία στέψη, πριν πάει στη Βουδαπέστη για να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό στέμμα.

Οι Πειραιώτες, η αλήθεια είναι πως απέχουν παρασάγγας από τις υπόλοιπες ομάδες και αυτό δεν γράφεται χωρίς ίχνος υποτίμησης για τις υπόλοιπες. Απλά, αυτή είναι η αλήθεια και ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα.

Οι Πειραιώτες έκαναν προπόνηση με τον ΠΑΟΚ, με τη Βουλιαγμένη τα πράγματα ίσως να είναι κάπως δυσκολότερα, αλλά είτε έτσι είτε αλλιώς, θέλουμε ακόμα μια κούπα στο λιμάνι.

Διαβάστε επίσης

Φέρτε μας το Ευρωπαϊκό!

Φέρτε μας το Ευρωπαϊκό!

Ο Ολυμπιακός είχε το μυαλό του στο Final 6 του Champions League και ηττήθηκε στον τελικό του Κυπέλλου από την Βουλιαγμένη με 8-7. Οι «ερυθρόλευκοι» θα τα δώσουν στην Βουδαπέστη για να πάρουν το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης!

Δια… περιπάτου στον τελικό

Δια… περιπάτου στον τελικό

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα ο Θρύλος επικράτησε με 14-4 του ΠΑΟΚ και το Σάββατο θα διεκδικήσει το 19ο Κύπελλο της ιστορίας του