Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να φτάσουμε στην κορυφή»

«Να φτάσουμε στην κορυφή»
Τρίτη, 23 Μαΐου 2017 - 10:38

Υπερήφανος που βρίσκεται στην οικογένεια του Ολυμπιακού, τόνισε πως είναι σε δηλώσεις του στην εκπομπή του Ερασιτέχνη «Μεγάλη μου αγάπη» ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο προπονητής πόλο του Ολυμπιακού μίλησε για την πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ που έρχεται, ενώ επισήμανε πως δεν υπάρχει άλλη ομάδα σαν τον Θρύλο που πρωταγωνιστεί σε τόσα πολλά και διαφορετικά τμήματα.

Ο Θοδωρής Βλάχος μεταξύ άλλων υπογράμμισε στην εκπομπή του Ερασιτέχνη Θρύλου:

«Τα επιτεύγματα όλων των τμημάτων του Ολυμπιακού είναι άξια θαυμασμού. Δεν νομίζω πως κάποιος άλλος σύλλογος σε όλο τον κόσμο μπορεί να το κάνει αυτό. Να καλλιεργεί τόσα πολλά αθλήματα, να κατακτά πρωταθλήματα παντού και να συμμετέχει σε τελικές φάσεις και σε τελικούς ευρωπαϊκών κυπέλλων σε παραπάνω από δύο ομαδικά σπορ. Αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσοι εργάζονται σκληρά γι’ αυτό. Από τις διοικήσεις έως τον κάθε προπονητή και αθλητή, που προσπαθούν να πετύχουν όλα αυτά για τον Ολυμπιακό. Είμαστε όλοι υπερήφανοι που ανήκουμε στην οικογένεια του Ολυμπιακού και ελπίζουμε, καθώς είμαστε το τελευταίο τμήμα που θα αγωνιστούμε σε τελική φάση και συγκεκριμένα στο Final 6 του Τσάμπιονς Λιγκ, να φτάσουμε στην κορυφή».

«Η παρουσία των οπαδών μας στις εξέδρες του νέου κολυμβητηρίου της Βουδαπέστης που θα φιλοξενήσει τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ θα μας δώσει τεράστια δύναμη. Γνωρίζουμε πως και σε αυτή τη διοργάνωση οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα σταθούν στο πλάι της ομάδας μας. Αξίζει πραγματικά να τους ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων και να είναι σίγουροι πως θα κάνουμε τα πάντα για να τους ικανοποιήσουμε και να επιστρέψουν χαρούμενοι στην Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης

Εφτασε Βουδαπέστη ο Θρύλος (pic)

Εφτασε Βουδαπέστη ο Θρύλος (pic)

Η αποστολή της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού έφτασε στην Ουγγαρία λίγο μετά τις 18:00 και μπαίνει σιγά-σιγά σε ρυθμούς Final-6.