Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι εγκαταστάσεις όπου προπονούνταν ο Θρύλος (vid)

Οι εγκαταστάσεις όπου προπονούνταν ο Θρύλος (vid)
Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017 - 00:00

Εντυπωσιακές είναι οι εγκαταστάσεις στις οποίες πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του για το Final 6 του LEN Champions League.

Η εγκατάσταση η οποία εκτείνεται σε 2000 τετραγωνικά μέτρα περιέχει μια ανοιχτή θερμαινόμενη πισίνα εκμάθησης και μια κλειστή πισίνα που χρησιμοποιείται από την ομάδα της Ζόλνοκ.

Η κλειστή πισίνα περιέχει εκτός από την “αρένα” 33 μέτρων, γραφεία, 3 αποδυτήρια, γυμναστήριο, εντευκτήριο αλλά και χώρο αναμονής ο οποίος είναι διακοσμημένος με φωτογραφίες της ομάδας και αναμνηστικά από κάθε σεζόν, καθώς και τους τίτλους που έχει κατακτήσει έως σήμερα.

Η επίσημη χωρητικότητα είναι 1100 θεατών, διαθέτει led φωτισμό και τελευταίας τεχνολογίας ηχητική εγκατάσταση. Το πάρκινγκ που βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο διαθέτει 66 θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων και 3 λεωφορείων. Το έργο παραδόθηκε το 2013 και κόστισε 870εκ. φιορίνια, δηλαδή περίπου 2,8εκ.Ευρώ

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Πανέτοιμος για το Final 6! (vid)

Πανέτοιμος για το Final 6! (vid)

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού θα τα δώσει όλα στον προημιτελικό με την Γιουνγκ για να πάρει τη νίκη και να συνεχίσει το δρόμο της προς την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού!

Τα εισιτήρια για το Final 6

Τα εισιτήρια για το Final 6

Τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για το Final 6 που θα πραγματοποιηθεί στη Βουδαπέστη στις 25-27 Μάιου έκανε γνωστούς με ανακοίνωση ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.