Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι»

«Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι»
Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017 - 09:49

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Βουδαπέστη για τους αγώνες του Final 6 του LEN Champions League και άπαντες στην ομάδα είναι έτοιμοι για να προσπαθήσουν να κατακτήσουν τη διοργάνωση.

Σε δηλώσεις του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς υπογράμμισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, ενώ ταυτόχρονα υποστήριξε πως είναι ευτυχισμένου που βρίσκονται εκεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Γεννηδουνιά:

«Καλό απόγευμα και από εμένα. Είμαστε έτοιμοι. Προετοιμαζόμαστε για αυτό το πρώτο παιχνίδι με τη Γιούνγκ εδώ και αρκετό καιρό. Πέρυσι δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο για λεπτομέρειες. Φέτος πιστεύω ότι θα είναι ακόμη πιο δύσκολο αλλά όπως είπα είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και ευτυχισμένοι που βρισκόμαστε εδώ».

Διαβάστε επίσης

Αποφασισμένος για τη νίκη ο Ολυμπιακός

Αποφασισμένος για τη νίκη ο Ολυμπιακός

Η ομάδα πόλο του Θρύλου είναι πανέτοιμη για τον προημιτελικό με την Γιουγκ, στο πρώτο ματς του Final 6 που διεξάγεται στην Βουδαπέστη. Live από το gavros.gr στις 20:00/ΕΡΤ 2

Ψυχωμένοι και αποφασισμένοι!

Ψυχωμένοι και αποφασισμένοι!

Οι «ερυθρόλευκοι» του Θοδωρή Βλάχου μετρούν αντίστροφα για τον προημιτελικό του Final 6 με την Γιουγκ – Όλα για όλα από τους πρωταθλητές για το βαρύτιμο τρόπαιο!