Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποφασισμένος για τη νίκη ο Ολυμπιακός

Αποφασισμένος για τη νίκη ο Ολυμπιακός
Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017 - 11:38

Ετοιμος να τα δώσει όλα, προκειμένου να προκριθεί στα ημιτελικά του Final 6 που πραγματοποιείται στην Βουδαπέστη είναι ο Ολυμπιακός στον μεγάλο προημιτελικό κόντρα στην Γιουγκ. Live από το gavros.gr στις 20:00/ΕΡΤ 2

Η ανδρική ομάδα πόλο των «ερυθρολεύκων» είναι αποφασισμένη να καταθέσει τη ψυχή της και να δώσει το 100%, για να καταφέρει να διακριθεί σε μια τόσο μεγάλη και σημαντική διοργάνωση.

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν το πόσο δύσκολο είναι να καταφέρουν να κατακτήσουν την κορυφή της διοργάνωσης, ωστόσο είναι αποφασισμένοι να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν και βήμα-βήμα να τα καταφέρουν.

Στο μυαλό τους οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έχουν μόνο τη νίκη στον προημιτελικό με την Γιουγκ και στη συνέχεια θα επικεντρωθούν αν καταφέρουν να προκριθούν στο ματς της Παρασκευής κόντρα στην Προ Ρέκο.

Ο προπονητής της ομάδας αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον Γιάννη Φουντούλη, η συμμετοχή του οποίου θα κριθεί λίγο πριν από την έναρξη του ματς της Πέμπτης.

Διαβάστε επίσης

«Κάναμε παιδαριώδη λάθη»

«Κάναμε παιδαριώδη λάθη»

Ο Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς ανέφερε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πολλά λάθη στην αρχή της αναμέτρησης με τη Γιουγκ και τόνισε ότι δεν κατάφεραν να διατηρήσουν σωστά τον ενθουσιασμό τους στο 7-7.

«Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι»

«Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι»

Ο Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς τόνισε σε δηλώσεις του πως εκείνος και οι συμπαίκτες του είναι απόλυτα έτοιμοι για τα παιχνίδια του Final 6 του LEN Champions League.