Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ψυχωμένοι και αποφασισμένοι!

Ψυχωμένοι και αποφασισμένοι!
Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017 - 17:46

Στην Βουδαπέστη βρίσκεται η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία θα λάβει μέρος στο Final 6 του Champions League. Πέρσι οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης και φέτος θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω και να κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο!

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου είναι ψυχωμένοι και αποφασισμένοι να παλέψουν για να βάψουν… ερυθρόλευκο το τρόπαιο και να γεμίσουν με χαρά και περηφάνια τους ΓΑΥΡΟΥΣ! Πρώτο εμπόδιο για τον τίτλο είναι η Γιουγκ, την οποία ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη στον προημιτελικό του Final 6.

Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ωστόσο, θα πρέπει να το αποδείξει και μέσα στην πισίνα. Δεν χρειάζεται άγχος, αλλά υπομονή, επιμονή, συγκέντρωσή και πάθος, προκειμένου ο Θρύλος να πετύχει το στόχο του.

Διαβάστε επίσης

«Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι»

«Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι»

Ο Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς τόνισε σε δηλώσεις του πως εκείνος και οι συμπαίκτες του είναι απόλυτα έτοιμοι για τα παιχνίδια του Final 6 του LEN Champions League.

Πανέτοιμος για το Final 6! (vid)

Πανέτοιμος για το Final 6! (vid)

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού θα τα δώσει όλα στον προημιτελικό με την Γιουνγκ για να πάρει τη νίκη και να συνεχίσει το δρόμο της προς την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού!