Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ερυθρόλευκο» το τουρνουά του ΣΕΔΥ (pics)

«Ερυθρόλευκο» το τουρνουά του ΣΕΔΥ (pics)
Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 - 00:07

Ακόμη δεν ξεκίνησαν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, ήδη πρώτη κούπα για την γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας, κατέκτησαν δια… περιπάτου το τουρνουά του ΣΕΔΥ, το οποίο διεξήχθη στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά, «Παπαστράτειο», με απολογισμό τεσσάρων νικών σε ισάριθμες αναμετρήσεις, και έδειξαν ότι είναι πανέτοιμες μια εβδομάδα πριν από την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεων για φέτος, με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Στο τελευταίο του παιχνίδι, ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα με 23-5 του Νηρέα Χαλανδρίου, και κατέλαβε την πρώτη θέση. Οι «ερυθρόλευκες» στην περίοδο της προετοιμασίας τους έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεις, και την αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό, το ερχόμενο Σάββατο 21/10, στο Παπαστράτειο για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 των Γυναικών.

Πρώτη σκόρερ της τελευταίας αναμέτρησης του Θρύλου, ήταν η Μυριοκεφαλιτάκη η οποία πέτυχε 6 τέρματα και έδειξε ότι μπορεί να σηκώσει το… βάρος που έχει το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι.

Να θυμίσουμε ότι σε όλες τις αναμετρήσεις, απουσίαζε από τον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Χάρης Παυλίδης, μιας και βρίσκεται στον Καναδά, καθώς έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας, και χρέη προπονητή εκτέλεσε ο βοηθός του, Κώστας Χατζηδάκης, ο οποίος βρίσκεται στο σύλλογο από φέτος το καλοκαίρι, επιστρέφοντας στον Θρύλο μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 7-1, 5-2, 5-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κώστας Χατζηδάκης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 1, Φουντωτού 3, Ελευθεριάδου 3, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 2, Πλευρίτου Μ. 1, Πλευρίτου Β. 3, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη 6, Πουλοπούλου, Κωνσταντοπούλου 1

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου, Αδάμη, Κάσσαρη,Παπατριανταφύλλου, Τριχά 1, Μαστρόκαλου 2, Μαυρέλου 1, Εξαρχάκου Σαβ, Τορνάρου, Δούλη, Εξαρχάκου Στ. 1, Μπόβαλη, Οικονομίδη, Αγγελίδη, Κονταλέξη

Δείτε φωτογραφίες από το παιχνίδι και την απονομή:

Διαβάστε επίσης

Στην Ιταλία η ομάδα πόλο των Ανδρών

Στην Ιταλία η ομάδα πόλο των Ανδρών

Στη Γένοβα όπου θα πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με προπονήσεις και φιλικά με την Προ Ρέκο, βρίσκεται από σήμερα η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.

Δηλώθηκε η Σάουθερν από τον Ολυμπιακό!

Δηλώθηκε η Σάουθερν από τον Ολυμπιακό!

Η Αυστραλέζα περιφερειακός δηλώθηκε από την γυναικεία ομάδα πόλο του Θρύλου για το ερχόμενο πρωτάθλημα, ωστόσο δεν είναι ακόμα σίγουρο αν θα αγωνιστεί την φετινή χρονιά με τις «ερυθρόλευκες».

Νέα νίκη για τον Ολυμπιακό

Νέα νίκη για τον Ολυμπιακό

Δίχως να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα, τα κορίτσια του Ολυμπιακού σημείωσαν τη δεύτερη νίκη τους στο τουρνουά ΣΕΔΥ.

Απογευματινό ξεμούδιασμα

Απογευματινό ξεμούδιασμα

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 15-5 της Γλυφάδας εκτός έδρας και ξεκίνησε νικηφόρα την φετινή του πορεία για την κατάκτηση του 6ου διαδοχικού και 32ου συνολικά πρωταθλήματος Ελλάδας.