Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα νίκη για τον Ολυμπιακό

Νέα νίκη για τον Ολυμπιακό
Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017 - 15:58

Δίχως να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα, τα κορίτσια του Ολυμπιακού σημείωσαν τη δεύτερη νίκη τους στο τουρνουά ΣΕΔΥ.

Αντίπαλος ήταν η Πάτρα, την οποία ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει, καθώς επικράτησε με 18-4. Να σημειωθεί πως η πρώτη νίκη ήταν το 21-7 επί του Εθνικού, χθες.

Η νέα αναμέτρηση των γυναικών του Ολυμπιακού, διεξάγεται απόψε στις 20:30 με το Ρέθυμνο.

Τα οκτάλεπτα: 0-6, 2-5, 1-6, 1-1

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Διαμαντοπούλου, Ε. Πλευρίτου, Φουντωτού 2, Ελευθεριάδου 2, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου, Ασημάκη 6, Μ. Πλευρίτου 1, Έμολο, Β. Πλευρίτου 4, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Πουλοπούλου

Διαβάστε επίσης

Στην Ιταλία η ομάδα πόλο των Ανδρών

Στην Ιταλία η ομάδα πόλο των Ανδρών

Στη Γένοβα όπου θα πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με προπονήσεις και φιλικά με την Προ Ρέκο, βρίσκεται από σήμερα η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.

Απογευματινό ξεμούδιασμα

Απογευματινό ξεμούδιασμα

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 15-5 της Γλυφάδας εκτός έδρας και ξεκίνησε νικηφόρα την φετινή του πορεία για την κατάκτηση του 6ου διαδοχικού και 32ου συνολικά πρωταθλήματος Ελλάδας.

Ισοπέδωσε τον Εθνικό

Ισοπέδωσε τον Εθνικό

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού νίκησε με 21-7 την αντίστοιχη ομάδα του Εθνικού, στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Παπαστράτειο για το τουρνουά ΣΕΔΥ.