Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απογευματινό ξεμούδιασμα

Απογευματινό ξεμούδιασμα
Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017 - 10:32

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο των Ανδρών ο Ολυμπιακός ο οποίος επικράτησε με 15-5 της Γλυφάδας. Οι Πειραιώτες έκαμψαν εύκολα την αντίσταση του ΑΝΟΓ επιβάλοντας την κυριαρχία τους από τα μέσα του πρώτου οκταλέπτου και διατηρώντας τον έλεγχο μέχρι το τέλος. Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης αναδείχτηκε ο Γιάννης Φουντούλης με πέντε τέρματα.

Η Γλυφάδα άνοιξε το σκορ με τον Σκουμπάκη, ο Γενηδουνιάς ισοφάρισε άμεσα σε 1-1 αλλά οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν εκ νέου με τον Παπαναστασίου. Από εκείνο το σημείο οι "ερυθρόλευκοι" έτρεξαν ένα σερί 3-0 με δυο γκολ του Φουντούλη και ένα του Ομπράντοβιτς και έκλεισαν το οκτάλεπτο προηγούμενοι με 4-2.

Στην έναρξη της 2ης περιόδου η Γλυφάδα μείωσε σε 4-3 με τον Τζελάτη για να έρθει η απάντηση από τον Ομπράντοβιτς ο οποίος με ένα καταπληκτικό σουτ επανέφερε τη διαφορά στα δυο γκολ. Ο Δερβίσης εκμεταλλεύτηκε τον παίκτη παραπάνω γράφοντας το 6-3 για τον Ολυμπιακό για να αυξηθεί λίγο αργότερα η διαφορά στα τέσσερα γκολ με σουτ του Γενηδουνιά από την περιφέρεια. Η εστία του Γαβαλά παραβιάστηκε για όγδοη φορά από το Μουρίκη στον παίκτη παραπάνω γράφοντας το 8-3. Ο Ολυμπιακός που έχει επιβάλει πλήρως το ρυθμό του εκτόξευσε τη διαφορά στα έξι γκολ με το τρίτο προσωπικό του Γιάννη Φουντούλη. Με τρία γκολ έκλεισε το ημίχρονο και ο Ομπράντοβιτς γράφοντας το 10-3 γα τον Ολυμπιακό που στο δεύτερο οκτάλεπτο πέτυχε επιμέρους 6-1.

Ο Στέλιος Αργυρόπουλος και ο Γιάννης Φουντούλης με το τέταρτο προσωπικό του γκολ ανέβασαν τη διαφορά στα εννιά γκολ με τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου να κρατάνε το μηδέν στην άμυνα σε όλο το οκτάλεπτο. Ο Γιώργος Δερβίσης ανέβασε τη διαφορά για πρώτη φορά στα δέκα γκολ με την έναρξη του τελευταίου οκταλέπτου κάνοντας το 13-3 για να μειώσει η Γλυφάδα με τον Αλεξίου. Ο Γιάννης Φουντούλης φτάνοντας τα πέντε γκολ έγραψε το 14-4 σε μια ακόμα κόντρα του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες διατήρησαν τον έλεγχο μέχρι το φινάλε φτάνοντας άνετα στο τελικό 15-5.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 1-6, 0-2, 2-3

Η διακύμανση:

1ο οκτάλεπτο: 1-0 Σκουμπάκης (κόντρα), 1-1 Γενηδουνιάς (περιφέρεια) , 2-1 Παπαναστασίου (π/π), 2-2 Φουντούλης (π/π), 2-3 Ομπράντοβιτς (π/π), 2-4 Φουντούλης (κόντρα).

2ο οκτάλεπτο: 3-4 Τζελάτης (π/π), 3-5 Ομπράντοβιτς (περιφέρεια), 3-6 Δερβίσης (π/π), 3-7 Γενηδουνιάς (περιφέρεια), 3-8 Μουρίκης (π/π), 3-9 Φουντούλης (κόντρα), 3-10 Ομπράντοβιτς (περιφέρεια).

3ο οκτάλεπτο: 3-11 Αργυρόπουλος (φουνταριστός), 3-12 Φουντούλης (κόντρα),

4ο οκτάλεπτο: 3-13 Δερβίσης (κόντρα), 4-13 Αλεξίου (φουνταριστός), 4-14 Φουντούλης (κόντρα), 4-15 Γούνας (κόντρα), 5-15 Χατζηγούλας (περιφέρεια)

ΑΝΟΓ (Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τζελάτης 1, Παπανικολάου, Αλεξίου 1, Παπασηφάκης, Παπαναστασίου 1, Γιαννόπουλος, Ρομπόπουλος, Χατζηγούλας 1, Αλβέρτης, Φωτόπουλος, Σκουμπάκης 1, Σαλτέρης, Κουκιάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 5, Νικολαϊδης, Δερβίσης 2, Μουρίκης 1, Γούνας 1, Αργυρόπουλος 1, Ομπράντοβιτς 3, Γαλανόπουλος, Πρέκας, Γαβαλάς Σ.

Διαβάστε επίσης

Νέα νίκη για τον Ολυμπιακό

Νέα νίκη για τον Ολυμπιακό

Δίχως να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα, τα κορίτσια του Ολυμπιακού σημείωσαν τη δεύτερη νίκη τους στο τουρνουά ΣΕΔΥ.

Ισοπέδωσε τον Εθνικό

Ισοπέδωσε τον Εθνικό

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού νίκησε με 21-7 την αντίστοιχη ομάδα του Εθνικού, στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Παπαστράτειο για το τουρνουά ΣΕΔΥ.

«Ημασταν σοβαροί»

«Ημασταν σοβαροί»

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε για τη νίκη του Θρύλου κόντρα στην Γλυφάδα και τόνισε ότι οι παίκτες του έκαναν σωστά πολλά από τα πράγματα που τους ζητάει στις προπονήσεις.