Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναχωρεί την Τρίτη για Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός

Αναχωρεί την Τρίτη για Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός
Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 - 22:53

Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας πόλο των Ανδρών του Ολυμπιακού, ξεκινάει από την Βαρκελώνη. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Μπαρτσελονέτα την Τετάρτη (25/10), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του Champions League.

Κόντρα στην ενισχυμένη φέτος και πιο επιτυχημένη Ισπανική ομάδα, στο άθλημα του πόλο, η οποία είχε κατακτήσει τη διοργάνωση τη σεζόν 2013-14, και στη συνέχεια το Σούπερ Καπ Ευρώπης, διαθέτει στο παλμαρέ της 17 πρωταθλήματα Ισπανίας, 13 Κύπελλα και 13 Σούπερ Καπ, ο Θρύλος θα διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα. Στο ρόστερ των Καταλανών, εντάχθηκαν φέτος οι Περόνε και Βρλιτς, ενώ διαθέτει μια από τις ισχυρότερες έδρες στην Ευρώπη, στην οποία μέχρι στιγμής έχει κερδίσει δύο φορές μόνο η Προ Ρέκο. Την τελευταία τριετία μάλιστα, ο Ολυμπιακός επισκέφθηκε δύο φορές τη Βαρκελώνη, με απολογισμό μια ήττα (12-8, 2013-14) και μια ισοπαλία (7-7, 2014-2015).

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί την Τρίτη (24/10) το πρωί από το «Ελ. Βενιζέλος» και αποτελείται από τους: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργο Δερβίση, Αλέξανδρο Γούνα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Στέλιο Αργυρόπουλο, Μανώλη Πρέκα, Δημήτρη Νικολαϊδη.

Διαβάστε επίσης

«Θα είναι δύσκολο»

«Θα είναι δύσκολο»

Ο Γιόσιπ Πάβιτς, σε δηλώσεις του τόνισε οτι το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στη Μπαρτσελονέτα, στη Βαρκελώνη, θα είναι αρκετά δύσκολο για τον Ολυμπιακό, ωστόσο εκείνος και η ομάδα του θα παλέψουν το το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ισοπαλία στη Βαρκελώνη

Ισοπαλία στη Βαρκελώνη

Με θετικό αποτέλεσμα και καλή εμφάνιση άρχισε τις υποχρεώσεις του στο Champions League ο Θρύλος, καθώς απέσπασε ισοπαλία 7-7 από την Μπαρτσελονέτα.

Τους έκανε πλάκα ο Θρύλος

Τους έκανε πλάκα ο Θρύλος

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού νίκησε εύκολα με 25-4 τον Εθνικό και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα.