Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σε κάποια διαστήματα παίξαμε πολύ καλά»

«Σε κάποια διαστήματα παίξαμε πολύ καλά»
Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017 - 21:40

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία νίκησε τον Εθνικό με 25-4.

Ο προπονητής του Θρύλου, Χάρης Παυλίδης, έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε κάποια διαστήματα έπαιξε πολύ καλά και πρόσθεσε ότι είναι θέμα χρόνου η ομάδα του να βρει τους αυτοματισμούς της.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Σε κάποια διαστήματα παίξαμε πολύ καλά. Δοκιμάσαμε κάποιες καινούργιες άμυνες και θέλουμε χρόνο για να ανταποκριθούμε όσο θέλω αλλά πήγαμε αρκετά καλά. Προσπάθησα να προφυλάξω τις τραυματίες, δεν έπαιξε καθόλου η Ελευθεριάδου, έπαιξε λιγότερο από όσο θα μπορούσε η Τζούλια (Έμολο) και η Χριστίνα Τσουκαλά.

Έχουμε μια προετοιμασία πολύ δύσκολη τις επόμενες ημέρες με τη Ντουναϊβάρος. Το μόνο που θέλω είναι να έχουμε υγεία. Αυτή τη στιγμή μας λείπει και η Μόνικα οπότε επιβαρύνονται περισσότερο τα άλλα τα κορίτσια. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, να είμαστε υγιείς και θα βρούμε τους αυτοματισμούς μας».

Διαβάστε επίσης

Τους έκανε πλάκα ο Θρύλος

Τους έκανε πλάκα ο Θρύλος

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού νίκησε εύκολα με 25-4 τον Εθνικό και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα.