Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι»

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι»
Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017 - 08:00

Δηλώσεις μετά τον αγώνα με την Μπαρτσελονέτα έκανε ο Θοδωρής Βλάχος, που τόνισε πως το παιχνίδι ήταν έτσι ακριβώς, όπως το περίμενε. Δύσκολο δηλαδή.

«Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε, δύσκολο στην πρεμιέρα. Στις πρώτες δυο-τρεις περιόδους δυσκολευτήκαμε πολύ να βρούμε ρυθμό και να πετύχουμε ένα εύκολο γκολ. Το καταφέραμε στο τέλος. Εκεί που έδειχνε ότι δυόμιση λεπτά πριν το τέλος με δυο γκολ διαφορά θα μπορούσαμε να κρατήσουμε αυτή τη νίκη νομίζω ότι δεχτήκαμε ένα φτηνό γκολ. Βγάλαμε τον παίκτη λιγότερο και από ένα ριμπάουντ ισοφαριστήκαμε και μάλιστα δεν πετύχαμε το νικητήριο γκολ στην ευκαιρία που είχαμε στο τέλος», ανέφερε ο κόουτς και συνέχισε.

«Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη όπως τελείωσε το παιχνίδι αλλά τουλάχιστον φεύγουμε από δω με κάτι γιατί είναι σημαντικό σε αυτά τα παιχνίδια να φεύγουμε με βαθμό ή βαθμούς και να προσπαθούμε στην έδρα μας να τα κερδίζουμε. Το επόμενο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό στην έδρα μας ώστε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη».

Διαβάστε επίσης

Δίχως πρόβλημα

Δίχως πρόβλημα

Με 17-3 επικράτησε της Γλυφάδας στον Πειραιά η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, που πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Ισοπαλία στη Βαρκελώνη

Ισοπαλία στη Βαρκελώνη

Με θετικό αποτέλεσμα και καλή εμφάνιση άρχισε τις υποχρεώσεις του στο Champions League ο Θρύλος, καθώς απέσπασε ισοπαλία 7-7 από την Μπαρτσελονέτα.

«Θα είναι δύσκολο»

«Θα είναι δύσκολο»

Ο Γιόσιπ Πάβιτς, σε δηλώσεις του τόνισε οτι το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στη Μπαρτσελονέτα, στη Βαρκελώνη, θα είναι αρκετά δύσκολο για τον Ολυμπιακό, ωστόσο εκείνος και η ομάδα του θα παλέψουν το το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.