Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είναι ένα καλό αποτέλεσμα»

«Είναι ένα καλό αποτέλεσμα»
Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017 - 08:04

Λόγο για καλό αποτέλεσμα έκανε ο Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς, ο οποίος ήταν από τους παίκτες που βοήθησαν πολύ στο 7-7 με αντίπαλο την Μπαρτσελονέτα.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το περιμέναμε δύσκολο και κλειστό. Ξεκινήσαμε λίγο νωθρά αλλά καταφέραμε και βρήκαμε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο», ανέφερε ο παίκτης του Θρύλου και συνέχισε.

«Πήραμε το προβάδισμα που θέλαμε αλλά δυστυχώς δεχτήκαμε δυο πολύ φτηνά γκολ στο τέλος με ένα πέναλτι από αμυντικό λάθος και ένα ριμπάουντ και χάθηκε μια νίκη. Η ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα, δεν τελειώνει τίποτα εδώ, η συνέχεια είναι μεγάλη για να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο Final-8».

Διαβάστε επίσης

Δίχως πρόβλημα

Δίχως πρόβλημα

Με 17-3 επικράτησε της Γλυφάδας στον Πειραιά η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, που πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι»

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι»

Δηλώσεις μετά τον αγώνα με την Μπαρτσελονέτα έκανε ο Θοδωρής Βλάχος, που τόνισε πως το παιχνίδι ήταν έτσι ακριβώς, όπως το περίμενε. Δύσκολο δηλαδή.

Ισοπαλία στη Βαρκελώνη

Ισοπαλία στη Βαρκελώνη

Με θετικό αποτέλεσμα και καλή εμφάνιση άρχισε τις υποχρεώσεις του στο Champions League ο Θρύλος, καθώς απέσπασε ισοπαλία 7-7 από την Μπαρτσελονέτα.