Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην ελίτ της Ευρώπης

Στην ελίτ της Ευρώπης
Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017 - 10:03

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού κατόρθωσε να φύγει αλώβητη από την έδρα της Μπαρτσελονέτα το απόγευμα της Τετάρτης, παίρνοντας μια σημαντική ισοπαλία (7-7) και δείχνοντας με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι βρίσκεται στην ελίτ της Ευρώπης. Κόντρα σε μια ομάδα, η οποία έχει ενισχυθεί σημαντικά τη φετινή χρονιά έχοντας σαν πρώτο της στόχο να βρεθεί στο Final 8,της διοργάνωσης, και γιατί όχι να μπορέσει να βρεθεί και πάλι στην κορυφή της Ευρώπης, μετά τη σεζόν 2013-14. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τις μεταγραφές που έκανε η Μπαρτσελονέτα το περασμένο καλοκαίρι, μια και στην ομάδα εντάχθηκαν οι Περόνε και Βρλιτς, μπορεί κατευθείαν να καταλάβει πόσο σημαντικό ήταν το γεγονός ότι ο Θρύλος ναι μεν δεν κέρδισε, αλλά ούτε και έχασε στη Βαρκελώνη.

Με εφαλτήριο, λοιπόν, αυτές τις εμφανίσεις ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο τις φετινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις στο Champions League, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής στο Παπαστράτειο του Πειραιά, κόντρα στη Ντιναμό Μόσχας, η οποία την περασμένη Τετάρτη έκανε την έκπληξη και επικράτησε της Γιουγκ με 12-11. Τέλος, στο άλλο παιχνίδι του ομίλου του Θρύλου, η Βουδαπέστη επικράτησε με 11-7 της Παρτιζάν, ενώ το Αννόβερο κέρδισε 8-6 την Μπρέσια.

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 27/10/2017)

Διαβάστε επίσης

Περίπατος και 3/3 για τον Ολυμπιακό

Περίπατος και 3/3 για τον Ολυμπιακό

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κόντρα στον Πανιώνιο επικρατώντας με 18-5 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1.