Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Περίπατος και 3/3 για τον Ολυμπιακό

Περίπατος και 3/3 για τον Ολυμπιακό
Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017 - 09:15

Ασταμάτητος σε ένα ακόμα παιχνίδι ήταν η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την πολύ μεγάλη ισοπαλία στην έδρα της Μπαρτσελονέτα, επικράτησαν το απόγευμα της Παρασκευής του Πανιωνίου με 18-5 στη Νέα Σμύρνη και έκαναν το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα της Α1 και παρέμειναν φυσικά στην κορυφή.

Οι Πειραιώτες μετά τη θετική εκκίνηση στο Champions League κόντρα στη Μπαρτσελονέτα, διεύρυναν το νικηφόρο σερί τους εντός συνόρων. Το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους τρεις νεαρούς πολίστες, Δαλμάρα, Γαβαλά, Χαλυβόπουλο.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε τον προπονητή του Θοδωρή Βλάχο, που έλειπε στο Βόλο για οικογενειακό θέμα. Στον πάγκο ήταν ως έφορος, ο συνεργάτης του Χρβόγιε Κόλιανιν.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-18

Οκτάλεπτα: 0-4, 1-3, 1-5, 3-6.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Μαντής, Θεοδόσης - Παπαλουκάς 1, Περόπουλος, Κουτσιαλής, Μπργκούλιαν 1, Κουλιεράκης 1, Καλαϊτζής 1, Φαναριώτογλου, Παπαποστόλου 1, Σταυρόπουλος, Βέκκος, Ποταμιάνος, Σιάχος, Δημακόπουλος, Παπαδόπουλος Δ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (): Γαλανόπουλος, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γεννηδουνιάς, Φουντούλης 5, Νικολαϊδης 2, Δερβίσης 2, Μπούσλιε 2, Μουρίκης 1, Γούνας 3, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 2, Δαλμαράς, Πρέκας 1, Γαβαλάς Σπ.

Διαβάστε επίσης

Στην ελίτ της Ευρώπης

Στην ελίτ της Ευρώπης

Mε την εμφάνιση στην έδρα της Μπαρτσελονέτα ο Ολυμπιακός έδειξε ότι φέτος θα είναι πρωταγωνιστής στο Champions League

«Στα φαβορί ο Ολυμπιακός»

«Στα φαβορί ο Ολυμπιακός»

Ο άσος της ομάδας πόλο της Ζόλνοκ, Αντρίγια Πρλαϊλοβιτς, σε δηλώσεις του έχρισε στα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Champions League, τον Θρύλο.