Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στα φαβορί ο Ολυμπιακός»

«Στα φαβορί ο Ολυμπιακός»
Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017 - 22:48

Ο Αντρίγια Πρλαϊνοβιτς ήταν ο πρωταγωνιστής της Σόλνοκ, στην αναμέτρηση της Τετάρτης απέναντι στην Σαμπαντέλ για το Τσάμπιονς Λιγκ, που ολοκληρώθηκε με ευρεία νίκη της ομάδας του, πετυχαίνοντας και τέσσερα τέρματα.

Ο Σέρβος διεθνής, σε δηλώσεις που παραχώρησε σε ισπανική ιστοσελίδα, χαρακτήρισε την Σαμπαντέλ ως ομάδα που δεν είναι ακόμη έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ αποκάλυψε και το ποιες ομάδες θεωρεί φέτος φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, βάζοντας σε αυτές και τον πρωταθλητή Ελλάδος, Ολυμπιακό.

«Ήταν ένα απλό ματς, δεν αντιμετωπίσαμε καθόλου προβλήματα αφού υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας μεταξύ ημών και των αντιπάλων μας. Δεν πιστεύω πως η Σαμπαντέλ έχει ομάδα ικανή να πρωταγωνιστήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ, χρειάζονται παίκτες με περισσότερη εμπειρία, ίσως ξένους, για να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο. Σε αυτό το στάδιο χρειάζεσαι το κάτι παραπάνω», δήλωσε ο 30χρονος άσος.

Στα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ο Πρλαϊνοβιτς έδειξε τις: Ολυμπιακό, Προ Ρέκο, Γιουγκ, Μπαρτσελονέτα και την ομάδα του, Σόλνοκ.

Διαβάστε επίσης

Περίπατος και 3/3 για τον Ολυμπιακό

Περίπατος και 3/3 για τον Ολυμπιακό

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κόντρα στον Πανιώνιο επικρατώντας με 18-5 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1.