Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για το 9x9 οι άντρες

Για το 9x9 οι άντρες
Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 - 13:55

Ένατη αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών και ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου. Οι Πειραιώτες έχουν στόχο το απόλυτο και λογικά δεν θα αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα, πόσο μάλλον από τη στιγμή που όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Θοδωρή Βλάχου.

Δηλώσεις για τον αγώνα, που αρχίζει στις 15:30 το Σάββατο, έκανε ο Κώστας Μουρίκης, που είπε στο osfp.gr. «Το παιχνίδι με το Παλαιό Φάληρο, θα είναι μια ακόμα προπόνηση για εμάς ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα στη Βουδαπέστη. Εμείς θα παραταχθούμε με σοβαρότητα όπως κάνουμε σε κάθε ματς και θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα για το παιχνίδι κόντρα στην O.S.C Βουδαπέστης».

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά διαδικτυακά μέσω του OSFPTV.

Διαβάστε επίσης

«Έπρεπε να παίξουμε όπως μπορούμε»

«Έπρεπε να παίξουμε όπως μπορούμε»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης τόνισε ότι από λάθος της ομάδας του ήρθε η ήττα κόντρα στον ΝΟΒ, ωστόσο ανέφερε ότι ο Θρύλος θα τελειώσει τη σειρά το Σάββατο.

Θα τα πουν ξανά στο Παπαστράτειο

Θα τα πουν ξανά στο Παπαστράτειο

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη του ήττα στη σεζόν από τον ΝΟΒ με 9-8 και έτσι οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους για την πρωτιά της Β΄φάσης το ερχόμενο Σάββατο (16/12, 19:30) στον Πειραιά.