Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έπρεπε να παίξουμε όπως μπορούμε»

«Έπρεπε να παίξουμε όπως μπορούμε»
Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 - 21:49

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Λαιμό από τον ΝΟΒ με 9-8, με τον Χάρη Παυλίδη, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, να τονίζει ότι η ομάδα του ξεκίνησε νωθρά την αναμέτρηση και κυνηγούσε όλη την ώρα το σκορ.

Παράλληλα, ο προπονητής του Θρύλου, μίλησε και για τη Βουλιαγμένη και ανέφερε ότι το κακό έχει παραγίνει καθώς όπως τόνισε είτε χάνουν είτε κερδίζουν είναι το ίδιο πράγμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μπήκαμε πολύ νωθρά, δεχτήκαμε τέσσερα γκολ σε έξι λεπτά, ήμασταν πολύ κακοί στην άμυνα και στην επίθεση, με αποτέλεσμα να κυνηγάμε συνέχεια στο σκορ. Αυτό έφερε μια νευρικότητα. Νομίζω ότι είναι δικό μας το λάθος. Κάναμε πολύ κακή εμφάνιση.

Παρόλα αυτά μπορούσαμε στο τέλος να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι αλλά και πάλι οι επιλογές μας στην επίθεση ήταν κακές. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, βάση της απόδοσης μας αλλά και η Βουλιαγμένη δεν μπορεί να λέει ότι αδικήθηκε. Έχει παραγίνει το κακό, είναι φοβερό αυτό το πράγμα σε κάθε παιχνίδι, χάνουν, κερδίζουν είναι το ίδιο.

Εμείς φταίμε, που έπρεπε να παίξουμε όπως μπορούμε και να τελειώσουμε τη σειρά τώρα. Θα το κάνουμε το Σάββατο», τόνισε ο Χάρης Παυλίδης στο osfp.gr.

Διαβάστε επίσης

Για το 9x9 οι άντρες

Για το 9x9 οι άντρες

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με το Παλαιό Φάληρο εντός έδρας το Σάββατο στις 15:30.

Θα τα πουν ξανά στο Παπαστράτειο

Θα τα πουν ξανά στο Παπαστράτειο

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη του ήττα στη σεζόν από τον ΝΟΒ με 9-8 και έτσι οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους για την πρωτιά της Β΄φάσης το ερχόμενο Σάββατο (16/12, 19:30) στον Πειραιά.

«Σοβαροί όπως πάντα»

«Σοβαροί όπως πάντα»

Ο Σπύρος Γαβαλάς μίλησε για τη νίκη επί του ΝΟ Πατρών και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.